dinsdag 26 november 2013

creatieve dochter

Zoals ik de laatste paar berichten al meldde, kom ik echt niet aan scrappen toe op het moment. Maar helemaal stilzitten doe ik ook niet hoor. Ik ben bijvoorbeeld ook lekker creatief bezig geweest met Femke met het maken van allerlei herfstknutsels. Gezellig hoor!In deze collage heb ik drie knutselactiviteiten verzameld:

In oktober ging Femke tijdens een wandeling van en naar de supermarkt uit zichzelf allemaal blaadjes in haar tasje verzamelen. Thuis hebben we die laten drogen en vervolgens heeft ze ze op mogen plakken. (onderste rij).

Ze heeft ook het woordje paddestoel leren zeggen. Op een dag gaf ze aan dat ze weer wilde plakken. En wat laat je haar dan plakken als ze de hele dag het woordje paddestoel loopt te zeggen…? Juist ja…..   Ik knipte voor haar de steel en de hoed, zij mocht ze opplakken. Ze kreeg wat watjes en die scheurde ze zelf in "kleine" stukjes om ze vervolgens als stippen op de hoed te plakken (middelste rij).

Op de bovenste rij van de collage is ze lekker met verf aan de slag geweest. Ik tekende voor haar een paraplu. Ze begon hem netjes in te schilderen met een kwast. Al gauw ging de kwast aan de kant en ging ze met haar vingers verder. Ze eindigde natuurlijk met twee handjes en een arm vol met verf, want wat is er nou lekkerder dan lekker met je blote handen door die verf te blijven wrijven?

Ik hoop gauw zelf weer wat tijd te vinden om lay-outs of kaartjes te maken.
Leuk in ieder geval dat jullie mijn blog blijven bezoeken en berichtjes achter blijven laten, dat waardeer ik echt. Ik kom gauw ook weer wat actiever op jullie blogs terug hoor.


10 opmerkingen:

Gerrina zei

Wat een aardje naar haar moeder! Mooie collage en wat gezellig om deze dingen samen te doen, toch? Die tijd is belangrijker dan scrappen... Groetjes, Gerrina

Marianne zei

Wat een leuke foto's. Hier moet je echt van genieten Marlieke; wat is er nog leuker dan je dochter zo creatief bezig te zien. En jong geleerd is oud gedaan.
xxx Marianne

Janny zei

Wat een gezellige foto's. Dit is een tijd om hier volop van te genieten. Janny

Sandra zei

Genieten is dit he?

MadeByMaly zei

Oh wat is dat genieten he? Zo heerlijk knutselen met je dochter. Mijn kids zijn alweer groter maar nog regelmatig komen ze bij mij aan tafel frobelen en dat vind ik dan zo genieten. Mooie foto's van je mooie meisje.

Diny zei

Wat ontzettend schattig!

Groetjes Diny

Maia zei

Heerlijk toch deze foto's van een knutselende Femke!
Daar ben je dan ook juf voor he, grijp de mooie momenten en vooral dit leuke jaargetijde. Andere dingen zijn niet belangrijk zolang je maar geniet van deze tijd met je kleine meid zo maak je onvergetelijke herinneringen samen!
Mooi is ook de kerstkaart in je vorige post!
Ik heb vorig jaar ook die folie van een boterkuipje gebruikt om een sneeuwvlok uit te stansen inderdaad een erg mooi effect !
Fijne week verder !
Lieve groet Maia

Romy zei

Wat een heerlijk creatief meisje! Zij boft maar met zo'n inspirerende mama :)

Miranda Mols zei

Dit is zo leuk om te zien. Dano knutselt ook zo graag. Ik doe het veel te weinig eigenlijk.

femmoltje zei

O wat leuk..
Wat zijn jullie lekker bezig geweest!
Je kunt wel zien dat ze nu haar mama's talent al heeft