donderdag 21 november 2013

En toen was het een onbedoelde liftkaart....

In september was er op het blog van SUper-challenges een sketch-challenge. Geïnspireerd door de mooie voorbeeldkaarten, ging ik ook aan de slag. Ik was met name geïnspireerd door Erna en Carine. Uiteindelijk leek mijn kaartje wel een lift van de kaart van Carine en daarom heb ik hem toen niet mee laten doen aan de challenge. Oké, ik heb net andere materialen gebruikt, ik heb wat toegevoegd (de embossing) en wat weggelaten (het takje), mijn sentiment is anders en de tape zit andersom en oja, i.p.v. pijltjes maakte ik soort van vlaggetjes, maar toch is de kaart voor het oog vrijwel identiek, haha.

Neemt niet weg dat ik de kaart vandaag toch hier op mijn blog laat zien. Ik had deze week geen tijd om een Kerstkaartje te maken, maar doordat ik deze kaart nog achter de hand had, kan ik nu toch weer meedoen aan Yvonne's 52 weeks of Christmas.                                                       Iedere donderdag in 2013!!

6 opmerkingen:

Mieke zei

Haha, wij zijn aan elkaar gewaagd: vorige week allebei niet echt tevreden en deze keer een kaartje van achter de hand :-) hihi
Wat een leuk exemplaar dit! Heel mooi gedaan!

Diny zei

Wat een ontzettend mooi kaartje is dit!

groetjes Diny

Sientje zei

Die uilenpons is echt zo'z 1001 dingen pons. Ik sta steeds weer versteld van welke creatie er uit komt. Leuke kaart!

Patricia Smit zei

Als rasechte uilenfan vind ik deze kaart echt SUPER!!
Als je van armbandjes houd, neem dan een kijkje op mijn blog. Ik verloot 3 armbandjes. Zondag maak ik de winnaars bekend.
Groetjes Patricia

Marianne zei

Mooie strakke kaart!!
xxx Marianne

Gerrina zei

Ik vind ´m in het oog springend en mooi strak! Kan me voorstellen dat je die toch nog wou laten zien! Fijn weekend, Gerrina