vrijdag 21 november 2014

Ik ben er nog hoor.... even een update

Het is wat stil hier op mijn blog, dat klopt. Maar...ik zit absoluut niet stil hoor!

Ben met van alles en nog wat bezig, ook op creatief gebied, maar niks is nog klaar dus ik kan nog niks laten zien. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen met Project Life.  En ik heb ook mijn naaimachine weer tussen de nog onuitgepakte spullen van de verhuizing tevoorschijn gehaald. Verder heb ik nog wat leuke Stampin'Up projecten lopen, ben ik bezig met het maken van afscheidstraktaties voor Femke om op het kinderdagverblijf uit te delen volgende week. Maar er moeten ook verjaardagstraktaties gemaakt worden voor de kindjes op het nieuwe kinderdagverblijf. (Handig....zo'n switch in deze tijd van het jaar en dan net twee weken voor haar verjaardag...) Werk aan de winkel dus ;-)

Het lijkt nog ver weg, maar mijn verlof nadert ook zijn einde. Over een paar weken is het alweer Kerstvakantie en na de Kerstvakantie start ik weer. Zo langzaam maar zeker ben ik dus ook weer een beetje met mijn werk bezig. En natuurlijk het allerbelangrijkste; de zorg voor Femke en Jordi hier thuis gaat natuurlijk gewoon door. Met Femke heb ik pindakettingen voor de vogels gemaakt:


Wat was Femke trots dat de vogeltjes haar ketting op kwamen eten! Deze pindaketting was al snel op, dus brachten we uit de winkel ook nog een slinger vogelvoer mee. De koolmeesjes, pimpelmezen, mussen (in onderstaande foto alledrie in 1 beeld vastgelegd!), merels, roodborstjes in onze tuin zijn niet te tellen. Samen met Femke geniet ik hier echt van. Gezellig hoor!


Jordi wordt al echt groot en Femke is nog steeds een trotse, lieve en behulpzame grote zus:


Een van deze foto's komt binnenkort vast nog wel een keer op een layout voorbij. Ik hoop jullie snel weer wat te kunnen laten zien. Fijn weekend!

6 opmerkingen:

Je@net zei

Aaah...wat een leuke foto's, Marlieke.
En succes met alle druktes!

Romy zei

Wat een ontzettend lieve en leuke foto's! Veel succes met alles en ook lekker genieten van de kinderen :)

Christine zei

Dag bezige bij!! Druk bezig met van alles... ik ken dat!
Geniet ervan en de foto's van de kindjes zijn prachtig!
Liefs
Christine

Miranda Mols Stampin Utopia zei

O, je doet ook nog wat, héhé, hahahaha. LOL. Wat gaaf dat jullie zo ontzettend veel vogeltjes hebben, ik ben stikjaloers! Wij lokken ons een slag in de rondte maar er komt alleen af en toe een verdwaalde merel....pfff. Wat een schattige foto's! Zo moeten ze aale 4 op de layout!

Gerrina zei

Gezellig zo in de tuin, en het is nog warm genoeg om er buiten van te genieten... Wat gaat dat toch snel; Femke al verder en in het nieuwe jaar jij ook weer aan de gang... Hoop je voor die tijd nog een keer te ontmoeten? Geniet ervan! Groetjes, Gerrina

Maia zei

Nou ik vind dat je toch aardig blogt hoor, ik haal het ongeveer 1 keer in de maand de laatste tijd haha.
Ja er zijn ook zoveel leuke andere dingen te doen!
Leuk het stoeltje voor Jordi in de vorige post!
Wij zijn ook dingen aan het schilderen ook m'n scrapkast dus freubelen schiet ook niet echt op.
Je bent echt met leuke dingen bezig!
School ook alweer in zicht oeps toch snel weer!
Wat een mooie foto's van je mooie stelletje!
Geniet nog even van de vrijheid en een fijne week!
Lieve groet Maia