zondag 30 november 2014

Stil - Maar bezig met van-alles-en-nog-wat DEEL 3

Jaja...zo langzaam maar zeker heb ik de meeste dingen waarover ik het in dit bericht had wel afgerond en kan ik ze hier dus laten zien. Vandaag wil ik graag een babykaartje laten zien. In onze zeer directe omgeving werden pas geleden in 8 dagen tijd 4 baby's geboren! Hoezo baby-boom?! Een aantal kersverse ouders kregen een kaartje uit mijn voorraad. Maar ik maakte ook weer een nieuw kaartje:
Geïnspireerd door dit kaartje van Evy, aangepast naar het originele geboortekaartje van de baby en gemaakt voor de challenge van Dutch Card Lovers

Zoals je hieronder ziet, was het originele kaartje zonder zwart, maar op mijn kaart kwam dat beter uit. Ook had het origineel wit met rode stippen, en ik heb daar rood met witte stippen van gemaakt.Dat er op het originele kaartje giraffen afgebeeld waren, kwam mooi uit. Ik had hier namelijk de geweldig mooie giraffenstempel uit de set Zoo Babies van Stampin Up liggen dus die kon ik nu mooi gebruiken. Zie je hoe mooi gedetailleerd het lijfje van de giraf is?!
De giraffen op het origineel staan lekker eigenwijs wat scheef geplaatst, dus deed ik dat ook. 

Ik had geen zin om de naam te stempelen (oeps...lui he), dus schreef ik hem met de hand.

Nog een keer een foto van het originele kaartje en mijn gemaakte kaartje naast elkaar:


De ontvangers hebben laten weten dat ze het kaartje erg mooi vonden en dat dit voor hun het pareltje tussen alle kaarten was. Ze hebben hun waardering uitgesproken dat het kaartje helemaal aangepast was naar het geboortekaartje. Gelukkig..... en daar doe je het voor!Wil je ook die mooie set met de giraffenstempel bestellen? Laat het me weten en je gaat mee in de verzamelbestelling die ik half december plaats. 

8 opmerkingen:

Je@net zei

Hartstikke leuke kaart geworden, Marlieke!

Miranda Mols zei

Mooi dat je het zo hebt aangepast aan het geboortekaartje! En wat een bof dat jij zo'n mooi handschrift hebt. Ik had niet lui kunnen zijn, dan had ik het hele kaartje verpest. hihi. Ieder zijn sterke punten he.

Gerrina zei

Mooi is deze! Enne met zo'n schoonschrift zou ik de naam ook gewoon schrijven! Ik mail je later nog even... Fijne zondag verder, Gerrina

Marjan Küppers zei

Ja, dat vindt iedereen altijd erg leuk, en jou is het goed gelukt, een heel leuke kaart! Fijn dat je meedoet met DCL.

Rosalien Zwackhalen zei

Een super leuk kaartje, leuk zoals je de giraf speels gedraaid hebt. :) Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Margot zei

Superleuk! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Anja Curvers zei

Wow die is gaaf zeg heel erg leuk gedaan. Bedankt voor je deelname aan DCL.

Ellen zei

Prachtige kaart!. Leuk dat je meegedaan hebt met de "vierkantjes" uitdaging bij DCL. Groetjes Ellen