woensdag 14 januari 2015

In the Spotlight: Koop Je Eigen Geschenk

Het is weer woensdag en dus tijd voor de rubriek In the Spotlight, met vandaag:


* Koop Je Eigen Geschenk  *

Deze nieuwe stempelset, K.J.E.G. genoemd, is verschenen bij het uitkomen van de nieuwe seizoenscatalogus.
In de catalogus zie je deze niet afgebeeld staan, maar wel de Engelse versie. Hieronder een foto van de set zoals hij in het Nederlands is. Het is de 3e Nederlandse stempelset en ik vind hem zelf de leukste van de 3 tot nu toe. 

De set bevat veel verschillende tekststempels, in verschillende lettertypen en voor verschillende gelegenheden, zoals bijvoorbeeld huwelijk, verjaardag, bedankje, geboorte etc. De teksten zijn, als je dat wilt, ook met elkaar te combineren. Goed bruikbaar op kaartjes voor bijna elke gelegenheid, maar zeker ook voor tegoedbonnen en ook op scrapbookpagina's. Eindeloze mogelijkheden.


De set kost €29,95 en daarvoor krijg je dus al die prachtige Nederlandse tekststempels. Zou je de set aanschaffen, dan ben je ook al voor de helft op weg voor een gratis cadeau uit de Sale-a-Bration folder. Misschien wil je wel eens met de Blendabilities werken? Deze zitten ook in het keuze-assortiment van gratis producten, is dat niet leuk? Natuurlijk kun je ook voor iets anders kiezen. Bekijk de folder met gratis te verdienen producten HIER.

Deze creaties maakte ik al met de K.J.E.G.-set:


(de stempel van de Lotus Blossom Bloem op de kaart hierboven is ook een GRATIS te verdienen item)


Tot slot wil ik jullie nog attenderen op de volgende voordelen tijdens de Sale-a-Bration periode:

- Voor iedere € 60 die je aan producten bestelt, kies je 1 gratis cadeau uit de speciale SAB-folder.

- Het is extra aantrekkelijk om zelf in te stappen als demonstratrice: je stelt je eigen starterspakket samen ter waarde van €175 en betaalt hiervoor maar € 129. Daarnaast mag je ook nog eens een gratis kit of 2 gratis producten uit de SAB-folder kiezen! Interesse? Klik op de button rechts in mijn side-bar en meld je aan.

- Organiseer je tijdens de Sale-a-Bration een workshop of party, dan kun je naast de gratis producten ook nog extra gastvrouw-credits verdienen door de bestellingen van alle deelnemers te verzamelen. Hoe hoger het bedrag van de bestellingen, hoe meer credits jij krijgt om producten uit de catalogus te bestellen.

1 opmerking:

Gerrina zei

Mooie kaarten heb je gemaakt! De groene vind ik echt bijzonder! Groetjes, Gerrina