woensdag 14 september 2016

Lekker veel gestempeld

Volgende Stampin' Up! verzamelbestelling:
dinsdag 11 oktober. Doe jij ook mee?

Een kaartje met heel wat stempelwerk erop deze keer. Dat doe ik niet zo vaak, maar wat was dit leuk om te doen! Ik was zo blij met mijn zelf gestempelde achtergrond van wegjes en bloemen. Het werd uiteindelijk dit kaartje:Voor de achtergrond gebruikte ik de volgende stempelsets:
- Painter's Palette
- Flower Shop

En deze kleuren:
- Flirty Flamingo
- Peekaboo Peach

Alles natuurlijk van Stampin' Up!Het achtergrondje matte ik eerst op zwart cardstock en toen op Peekaboo Peach cardstock. Het geheel kreeg een Ruched Ribbon (= lint, ook Peekaboo Peach) en met de Decorative Label punch maakte ik een kadertje waar ik de tekst Happy Birthday in stempelde. Met een Stampin' Write Marker in de kleur Flirty Flamingo een randje aan de label gezet voor wat extra accent en de label verhoogd opgeplakt met Stampin' Dimensionals. Tot slot nog een vlinder toegevoegd uit de stempelset Papillon Potpourri en deze uitgeponst met de bijbehorende Elegant Butterfly pons. De hele vlinder voorzien van glitter met de Wink of Stella Glitterbrush en tenslotte...daar zijn ze weer.....nog wat strass-steentjes (Rhinestones).

Tot slot nog een detailfoto van het effect van de Wink of Stella Glitterbrush:Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. En een extra bedankje aan de trouwe bezoekers die ook bijna altijd een reactie achterlaten. Erg leuk!

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat leuk gedaan, Marlieke. Vind het een erg mooie kaart geworden!

Diny zei

Wat ontzettend leuk in deze kleurtjes Marlieke....en de vlinder is ook tof!
roetjes Diny

Romy zei

Die is mooi zeg! Ik vind de kleuren en de vlinder prachtig.

Marit zei

Superleuk geworden Marlieke!

Renate zei

Mooi gemaakt!!!
De warme herfstkleuren mogen weer...

-xies- Renate.

Rosina zei

prachtig dit stempelkaartje Marlieke...zo mooi gedaan in die zachte kleurtjes...en die mooie vlinder maakt het helemaal af...

groetjes Rosina