donderdag 1 september 2016

De najaarscatalogus is uit!

Volgende Stampin' Up! verzamelbestelling: dinsdag 6 september (ook najaarscatalogus!)

1 september vandaag. En dat betekent dat de herfst-wintercatalogus van Stampin' Up! vandaag in gaat! Ik heb deze nieuwste gids al aan enkele mensen uit mogen delen. Dinsdag 6 september zal mijn eerste verzamelbestelling uit deze catalogus de deur uit gaan. Bestel jij ook mee?

In de najaarscatalogus staat o.a. prachtig dessinpapier, namelijk Presents & Pinecones. Natuurlijk kun je hier schitterende kerstkaarten mee maken, maar...ik houd van veelzijdigheid en dus maakte ik er een felicitatiekaartje van:De cadeautjes heb ik uit het dessinpapier geknipt. Nu ben ik niet zo'n knipper, maar ik wilde dit kaartje zo graag maken, dat ik me er toch maar aan waagde. Na het eerste cadeautje uitgeknipt te hebben, dacht ik heel even; ga ik hier wel echt mee door?! Ik heb er immers 6 nodig. Maar gelukkig ging het bij elk cadeautje beter en netter. De witruimtes tussen de strikjes heb ik niet geknipt, maar weggesneden met een klein mesje. Ook hier was het geval: oefening baart kunst. Vastzetten was easy, met behulp van de Finetip Gluepen. Daarmee zet je zelfs de strikjes netjes vast.

Het knippen en snijden ging op den duur zo gemakkelijk, dat ik nog een soortgelijk kaartje maakte, maar dan net anders. Nieuwsgierig? Kom dan zondag zeker weer even langs op mijn blog of facebookpagina om te kijken.

Het prachtige sentimentje (ik vind het echt heel mooi!!!), komt uit de nieuwste Nederlandstalige stempelset, genaamd Recht uit het hart. Deze staat in de gewone jaarcatalogus. Ik drukte af in de kleur Cherry Cobbler.

Ook het dessinpapier achter de cadeautjes vind je terug in het pakket Presents & Pinecones. Mooi he?!

5 opmerkingen:

Diny zei

Niet zo streng zijn voor jezelf Marlieke....het ziet er keurig uit!
Groetjes Diny

Rosina zei

Heel mooi dit felicitatiekaartje Marlieke....zo fijntjes allemaal maar daardoor ook een echte beauty...

groetjes Rosina

Marlieke zei

Ah dank je wel, Diny!

Evy G zei

Wat een leuk kaartje! Ik had niet eens door dat je de pakkes geknipt had, vrieg me al af uit welke geweldige set deze kwamen 😂

Romy zei

Prachtig kaartje! Leuk die cadeautjes!