woensdag 31 januari 2018

Addicted to CAS: Ombre

Afgelopen zaterdag was ik een dagje in Geleen bij Miranda om de Stamparatus uit te proberen. De nieuwe stempelhulp die Stampin' Up! op de markt heeft gebracht. Komende maand krijg ik hem zelf ook en de klanten die zich snel bij mij hadden opgegeven ook. Vanaf mei is de Stamparatus voor iedereen verkrijgbaar. Ik ben er enthousiast over! Wat een fijn ding!

Met behulp van de Stamparatus kon ik heel gemakkelijk onderstaande kaart maken. Door de plaat van de Stamparatus te verschuiven, stempelde ik heel gemakkelijk de tekst meerdere keren keurig recht onder elkaar. En doordat je met de Stamparatus ook heel gemakkelijk meerdere keren over je stempel heen kunt stempelen, kon ik kleurnuances aanbrengen. En daarmee voldoet deze kaart weer perfect aan de challenge die op dit moment loopt bij Addicted to CAS.


Wil jij meer info over de Stamparatus? Laat het me gerust weten, ik vertel je er graag meer over.

Challenges:
- Addicted to CAS

Product List

6 opmerkingen:

Rosina zei

Een heel mooi stempelkaartje Marlieke...en dat werkt perfect die Stampartus SCHITTEREND resultaat gekregen met die tekst ...

groetjes Rosina

Je@net zei

Erg mooie kaart, Marlieke. Ik heb 'm ook in bestelling. Ben benieuwd!

Stephanie Lanzalotto zei

Love the way you created the ombre effect from top and bottom meeting in the middle. I love that sparkly blue panel beneath the sentiment panel. I also love the detail of thombre enamel dots. Thanks for linking up and playing with us at ATCAS!

Sarah zei

Mooi resultaat zo.
Bedankt voor je super lange en ontzettend lieve reactie. X

Alma Heijenk zei

oh ik zit met smart op mijn stamparatus te wachten. ik heb m ook besteld...

Susan zei

Terrific design. Thanks for sharing at ATCAS!