dinsdag 29 december 2009

2x Happy Birthday in zwart-wit

Materialen en werkwijze: - de basis bij beide kaartjes is een vierkante witte kaart die met het dotted-embossingstencil door de cuttlebug heen is gehaald - hierop zit een strook gestippeld papier van Cherry Arte. - een stuk wit papier heb ik met het happy-birthday embossingstencil door de cuttlebug gehaald en hieruit heb ik met Nestabilities een cirkel gehaald. - daarna ben ik met een zwart inktpad over de teksten heengegaan. - de witte cirkels zijn gemat op zwart cardstock - tot slot zijn de kaarten afgewerkt met uitgeponste bloemen. Bij het linker kaartje zijn de bloemen vastgezet met witte brads met een glittertje. De bloemen in het rechterkaartje zijn voorzien van een wit stipje met een soufflépen.

5 opmerkingen:

Ilonka zei

Hoi Marlieke je kaartjes vind ik heel stijlvol zo mooi...
Echt schitterend.
een fijne jaarwisseling een een gezond en creatief 2010!!

groetjes Ilonka

chantal zei

prachtig. éénvoudig, maar heel stijlvol.

grtz Chantal

Lean zei

Heel mooi Marlieke voor al zo met de cirkel.
gr,Lean

Romy zei

Die aangezette tekst geeft echt een mooi effect. Ik vind het altijd zo knap dat jij met weinig materialen prachtige kaartjes en layouts kunt maken. Dit zijn weer zulke mooie voorbeelden daarvan!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Je bent super actief bezig! Vakantie misschien?!!! :). Tja, weer van die echte Marlieke-kaartjes! Je heb lekker je eigen stijl, houden zo! Groetjes, Odetta