dinsdag 29 december 2009

Opbergen

Zoals velen van jullie, blijf ik ook maar zoeken naar goede opbergmogelijkheden voor al mijn scrapspullen. Ik ben tevreden over wat ik heb, maar DE oplossing heb ik nog steeds niet gevonden. Zojuist heb ik wel weer een aanpassing gedaan; ik had nog zo'n groot stuk plastic liggen met daarin allemaal vakjes voor wenskaarten / foto's (geen idee hoe zo'n ding heet). Ik heb mijn vader gevraagd om met de juiste gereedschappen naar hier te komen en samen met hem heb ik dit vandaag opgehangen. Ik gebruik de vakjes nu voor scrapmaterialen, zoals mijn cuttlebug-stencils, veelgebruikte stempels, eyelets, lintjes, borderponsen (die van EK Success kun je vastzetten en passen er daardoor in; die van Fiskars kun je niet vastzetten en passen daardoor niet in de vakjes), etc. Op de foto hieronder zie je hoe het eerst was; mijn werkplekje met 4 op elkaar gestapelde bakken. Elke bak heeft zijn eigen bakjes met spulletjes (zie ook de slideshow op mijn blog). Maar je kunt je wel voorstellen dat als ik iets uit de onderste bak nodig heb, dat niet echt handig gaat, zeker niet als mijn bureau dan vol ligt met alle spullen voor het project waar ik op dat moment aan werk. Voor nu ben ik wel tevreden met de nieuwe oplossing van de 'spulletjeszak'. Eens kijken of het werkt...

7 opmerkingen:

Lean zei

OOOO dat transparante .....geval???? vind ik super handig.Alles zo voor het grijpen en toch stof vrij.Goede Tip [alleen heb ik geen stukje muur...uhh nou achter mijn deur misschien..hihii ik zit in een hokje].
gr,Lean[tijd om te verhuizen!!!!!!].

Ilonka zei

Wowwwwwww wat handig gedaan en idd met transparant kun je alles duidelijk zien en pakken . En wat blijft het toch lastig om alles bij elkaar op te bergen. Maar je ziet creatief opruimen helpt.

groetjes Ilonka

Marley zei

Hoi Marlieke.. Erg handig je nieuwe opbergmethode!
De easel kaart kan je gewoon versturen hoor! Je zet hem rechtop door hem tegen de pareltjes of iets anders aan te schuiven, maar als je dat niet doet heb je gewoon een normale kaart zeg maar. Op hobbytijd (link staat bij mijn stukje bij de kaart) staat een werkbeschrijving.. het is eigenlijk vrij simpel.
Groetjes Marley

Lean zei

hihii dan heb je een eigen hobbyzolder your place&space.
gr,Lean.

Romy zei

Wat een geweldig goed idee! Helaas scrap ik op mijn eigen kamer en wil ik mijn spullen een beetje in de kast houden en niet er buiten, maar anders had ik er zeker ook zo eentje aangeschaft:)

MadeByMaly zei

dat ziet er heel goed uit! Ik denk dat wij scrappers altijd wel op zoek zullen blijven naar de ultieme opberg methode (die natuurlijk voor iedereen anders is) en dit lijkt me erg handig. Zelf ben ik bezig met iets om de nestabilities handig op te bergen...bijna klaar maar nog niet helemaal.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Super tips, Marlieke! Kan ik je misschien inhuren?!!! Groetjes, Odetta