zondag 8 augustus 2010

Papegaaienpark

Werkwijze en materialen:
- Het basisvel is van Bo Bunny.
- De foto's zijn gemat op rood cardstock. Door de foto's niet even groot te maken, ontstaat net weer een speelser effect dan wanneer ze even groot zouden zijn.
- Boven de foto's een stippellijn gemaakt van Stickles (kleur: Aqua). Het designpapier heeft een soort van rasterlijntjes en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt bij het zetten van de stippeltjes.
- De titel heb ik gemaakt met het ProvoCraft Cuttlebug alfabet uit hetzelfde rode cardstock waarop ook de foto's gemat zijn. De letters zijn uiteindelijk nog omgetrokken met een groene fineliner.
- De swirls links zijn stansen van CreaLies en ik heb ze alledrie een dot stickles gegeven.
- Rechtonder nog wat vogeltjes met de Martha Stewart pons (birds on a wire) en deze zijn voorzien van een laagje paperglaze.
- Half over de foto's zit een uitgeknipte papegaai. Dit is een stempelafdruk van Magnolia.
- Rechts naast de foto's van boven naar beneden ook weer een lijn van Stickles-stipjes.
- Linksonder een vogeltjesbrad
- Tussen de swirls nog wat gestempelde vogeltjes en
- Rechtsboven een vogeltjes-bedel. (De leuke bedel en brad zijn te koop bij Marianne van Made By Maly).

Ik weet het, ik zie erg bleek op de bovenste foto, maar dat zit in de foto. Zo bleek was ik echt niet hoor. En ja....de perfecte foto om een LO op een beeldscherm weer te geven moet ik ook nog zien te maken ;-)

15 opmerkingen:

Claudia zei

Wat een supergave lay-out. Jammer dat je al die accenten nooit zo goed op een beeldscherm ziet, maar door je beschrijving heb ik goed beeld.
Is het het papegaaienpark in Oerle? Voorheen was dat een camping en daar heb ik vanaf mijn twee jaar met mijn ouders gestaan. Jeugdsentiment dus.

Groetjes, Claudia

Romy zei

Oh zucht, wat is dit mooi! Je papier- en kleurkeuze is perfect voor de mooie vogelfoto's en je journaling is ook al zo mooi geplaatst (wat een prachtig handschrift heb je trouwens!)...en dan die pons...die vind ik ook zóó gaaf!

Marjon zei

Ik vind je lo prachtig,super papier en mooie details.

Grtjss Marjon

Jolanda zei

Hoi Marlieke,leuk je eens te zien..;)Mooie Lo heb je gemaakt!!Mooi papier super mooie kleuren.En heel leuk gebruikt gamaakt van je ponsen!!Mooi!!!Jij hebt echt iets met vogels he??!!Mooi hoor!!Leuke details,ik zie hier heeeel veeeeel!!!!En dat probleem met die foto's heb ik ook altijd,mijn kleuren zijn nooit zo als in het echt,heel jammer is dat!Fijne dag!!

Marlies zei

Wat mooi Marlieke! Echt prachtig gedaan en het papier past heel erg mooi bij de foto's.

Liefs, Marlies

Lean zei

gave foto's heel mooi geworden je lo het papier past precies bij de papagaai en het pons van Martha yummie....mooie details hoor.
groetjes Lean.

Miranda zei

Dat is een hele gave Lo geworden, ben gek op
Bo Bunny.

Groetjes Miranda

Klaske zei

Mooi LO'tje Marlieke! Leuk dat er zoveel tekst bij staat... Mooi zo'n park. Klinkt een beetje als Utropia in Middelburg.

regina zei

hoi

wat een supergave lo!!

prachtig papier zeg,past bij de papegaaien!!

gr regina

mariska zei

Wat een gave layout!
En ik wist niet dat dat bestond, een papegaaienpark! Zucht...waarom kan ik hier niet op de fiets jumpen en naar zo'n park. Lol.
Erg gaaf dat dat voor jullie zo dicht bij is zeg!

Liefs mariska

Lischa zei

Wat een prachtig lootje heel mooi leuke foto`s en leuk papier
En het park is ook heel erg leuk,wij zijn er ook eens geweest ,we hebben daar toen erg genoten zo leuk zou best weer eens er heen willen

groetjes jolanda

Ilonka zei

wat een supergave layout. schitteend gewoon!!

groetjes Ilonka

Klaske zei

Hoi Marlieke,

Er gaat nog geen belletje rinkelen... Maar ik heb kennissen en oud-klasgenootjes door heel NL zitten ;-) Als je op mijn profiel op mijn blog klikt, kun je me ook mailen om evt een naam te noemen...

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Jouw lay-out ziet er heerlijk tropisch uit!

MadeByMaly zei

Wat een prachtige kleuren heb je gebruikt...echt papegaai-achtig. Mooi hoor!