vrijdag 3 augustus 2012

Layout: Splash

Wat was het vorige week warm! Gelukkig hadden we voor Femke al een badje in huis en kon zij haar eerste zomer dus meteen lekker spetteren. Natuurlijk heb ik daar weer veel foto's van gemaakt. Ik kon het niet laten ze al even te verwerken op een layout.

Soms moet je jezelf een beetje uitdagen, toch? De uitdagingen die ik mezelf deze keer opgelegd had, was om weer eens meerdere foto’s op 1 layout te verwerken én om dessinpapier als basis te gebruiken i.p.v. cardstock. Bovendien zei ik bij mijn vorige layout dat ik wel wat vaker stempels op mijn layouts wilde gebruiken, dus dat heb ik ook maar meteen gedaan.

Met het gebruiken van dessinpapier als basis heb ik wel een heel klein beetje gesmokkeld: ik heb het basisvel van DoodleBug Design namelijk nog gemat op geel cardstock. Wel heb ik eerst de randjes van het vel dessinpapier nog aangezet met gele inkt van ColorBox, zodat de overgang naar het gele cardstock wat vloeiender verloopt.

De foto’s op de layout zijn met Nestabilities in kleinere rechthoeken gesneden en vervolgens gemat op wit cardstock. Daarna heb ik de 6 fotootjes op een vlak geel cardstock geplakt, waarvan de rand in bubbels geponst is met een Martha Stewart borderpons. De randjes zijn aangezet met ColorBox Inkt (Celadon).

Linksboven en rechtsonder heb ik een digistamp van CC Design (Beachy Beatrice) verwerkt, ingekleurd met Copic Markers.

Het woord ‘SPLASH’ is een rhinestones-sticker van KaiserCraft. Verder heb ik nog twee lintjes op mijn layout verwerkt en daar zelf plakparels van KaiserCraft op vastgezet. De datum is gemaakt met stickertjes van My Little ShoeBox.
Challenges:
- Anyone for Anya
- Dutch Dares

11 opmerkingen:

Romy zei

Wat een lieve en zomerse layout! Helemaal leuk!

Sanne zei

Wat een leuke lay-out. Gezellig dat die kleine meid al lekker kan spetteren buiten!

Liefs Sanne

Klaske zei

Leuke LO, het was ook perfect spetterweer vorige week ;-)

Lean zei

Heerlijk zomers lootje heb je gemaakt .
fijn weekend groetjes,Lean

Maia zei

Prachtig deze zomer spetter lay out!
Eat is ze toch al weer groot in dat mooie badje he!
Geniet nog lekker samen van de vakantie!
Lieve groet Maia

Scrapcreaties Mirande zei

Aaaa wat lief! Heerlijk toch dat jullie al de eerste zomer zo lekker met jullie dochter kunnen spetteren in een badje in je eigen tuin. Leuke foto's hoor en je hebt ze super verwerkt op een lo. Ik vind het altijd moeilijk om zoveel foto's op een lo te verwerken maar ik vind deze echt heel mooi. Misschien ga ik deze nog wel eens liften. Ik zag in de vorige post de lift van mijn lo die is ook super. Wat een lieve foto's trouwens.
Groetjes Mirande

Вероника zei

so lovely and nice :)

Annie Rose zei

This is such a cute Summer layout! Thanks for playing with us at {ANYONE FOR ANYA}! :)

Luvs,
Annie Rose

KarinsArtScrap zei

prachtige layout, super weer gedaan, gave foto's Marlieke.

groetjes karin

Cynthia van der Wilk zei

Een hele uitwerking van de Dare zeg.

Jolanda zei

Hele mooie lo is het geworden en leuke foto´s heb je gebruikt! Bedankt voor je deelname!

Groetjes Jolanda