zaterdag 9 maart 2013

Challenge Stampin Utopia

Een leuke challenge bij Stampin Utopia: maak met 1 product 3 totaal verschillende creatie's. Mijn eerste poging leverde drie leuke kaartjes op, maar bleken achteraf toch niet echt totaal verschillend. Ik had daarvoor de hartjespons van SU gebruikt. Die kaartjes zullen de komende dagen nog wel op mijn blog komen. Dit is mijn tweede poging:

(klik op de foto's voor een vergroting)


Ik heb steeds gebruik gemaakt van de stempel Pleasant Poppies van Stampin'Up. Een veelzijdige stempel die je in zijn geheel kunt gebruiken op je creatie of juist alleen een deel van de stempel. Je kunt hem gewoon met inkt afdrukken, maar ook bewerken met embossingpoeder of inkleuren met Copic Markers. Je kunt hem zelfs nog in verschillende vormen gebruiken, kijk hieronder maar:

Op dit eerste kaartje heb ik slechts een deel van de stempel gebruikt.
Ik heb de stempel afgedrukt met embossinginkt en daarna bewerkt met wit embossingpoeder:


Op dit tweede kaartje laat ik zien dat deze stempel zich ook heel goed leent om in te kleuren. Ik heb gekleurd met Copic Markers. Het dessinpapier en twine zijn ook van Stampin'Up. Met een ronde Nestabilitie heb ik een deel van de stempel uitgestanst:


Op dit derde kaartje heb ik de stempel afgedrukt met gekleurde inkt en de afdruk daarna in drie stukken gesneden. Deze drie stukken heb ik ieder afzonderlijk gemat en dan krijg je dit als resultaat:


Het leuke sentimentje komt uit de te gekke set Itty Bitty Banners van Stampin'Up. Ook het lint is van SU.

Eerder vandaag heb ik de winnaar van de MCSC bloghop bekend gemaakt. Ook is op het challengeblog de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt en staan daar alle afzonderlijke winnaars op een rij. Heb jij al gekeken of je 1 van de winnaars bent?!

12 opmerkingen:

Miranda Mols zei

GAAF!! Wat een 3 totaal verschillende creaties met 1 stempel. Dat was precies de opdracht van deze challenge. Top dat je mee deed.

Romy zei

Wauw, ze zijn alle drie echt totaal verschillend en heel erg mooi!

Sientje zei

Gaaf! Zal ik hem dan toch maar kopen? Zit er toch wel regelmatig aan te denken en hij is erg mooi en zekers veelzijdig.

Mieke zei

Oh whaw, wat heb je dat knap gedaan! Geweldig!

Christine zei

Tof gedaan Marlieke!
Liefs
Christine

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige kaartjes Marlieke.

groetjes karin

marja zei

Wat een geweldig mooie kaartjes Marlieke!!

Lieve groetjes Marja.

Cornelie zei

Heel erg mooi gemaakt zeg!! Prachtig!

femmoltje zei

wat mooi weer Marlieke..
En leuk te zien dat je zoveel kunt met 1 stempel.
Je brengt me weer op ideeën

MadeByMaly zei

Wat een leuke uitdaging Marlieke en idd. zijn de kaartjes heel verschillend. Mooi!

Scrap en Kaartenfun zei

Hoi Marlieke, Kan me voorstellen met zo'n kleine dreumus in huis dat er soms weinig tijd overblijft om een kaart te maken. Ik weet nog dat je zwanger was. Hoe oud is "het"nu. Weet niet meer of het een jongen of een meisje was?/
Je kaartjes totaalverschillend met dezelfde stempel. Ik vind nummer een zo vrolijk en goed gedaan. Nummer drie heel apart. Zo kan je wat leren van elkaar. Gezellige groetjes Lida

Yolanda zei

Missie geslaagd zou ik zeggen. Alle drie heel mooi. Mocht ik al een voorkeur uit mogen spreken ... dan ging ik voor de middelste. Wat een prachtige kleurencombi vind ik dit. Maar ook de eenvoud van de kaart spreekt me erg aan. SUper hoor. Groetjes Yolanda B)