zaterdag 2 november 2013

Bijzondere foto verwerkt op een layout

Allereerst bedankt voor al jullie reacties op mijn maandcollage van oktober! Zo leuk om te lezen! Toch ook wel leuk dat jullie meningen over mijn mooiste creatie van oktober nog verschillen, haha. Maar de Happy Birthday kaart van hexagons was bij de meesten van jullie toch wel favoriet.

Dan ook welkom aan mijn nieuwe volger, Diny. Heel leuk dat je mijn blog bent gaan volgen!

Nu over naar mijn creatie van vandaag: een layout:Zoals ik in de titel al zei, heb ik daar een toch wel bijzondere foto op verwerkt. In de journaling kun je lezen waarom. (klik eventueel op de foto voor een vergroting om de journaling beter te kunnen lezen).

Het paarse cardstock is in het echt iets minder donker dan op de foto. Ik heb lang over deze layout gedaan, met name het denkwerk. En het is ook nog eens in etappes gegaan. Maar...ik ben wel tevreden over het eindresultaat.

12 opmerkingen:

Miriam Cooijmans zei

Wat een super bijzondere layout! Echt heel gaaf, die foto!! Maar euhm... het is net of ik aan de rechterkant 5 generaties tel? Of misschien snap ik 'm niet helemaal... *shame on me*

Marlieke zei

Haha nee we staan niet helemaal in goede volgorde. Maar de fotograaf had ons zo neergezet voor de compositie.

Het zit zo, van links naar rechts:
Opa M, papa, ik, Femke, Maarten, oma M, mama, oma D
De oma met het blauwe blousje hoort dus eigenlijk bij de opa helemaal links op de foto.

KarinsArtScrap zei

een prachtige layout Marlieke.

gr karin

Diny zei

Wat ontzetten leuk zeg! Wat een rijk gevoel moet dat zijn ....zoveel lieve mensen om je heen. je hebt er een prachtige L.O. van gemaakt.

Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Sandra zei

Mooie lo en wat een dierbare foto!

Gerrina zei

Bijzondere foto/gelegenheid! En ik vind het een hele fijne LO: je wordt eigenlijk gelijk naar de foto en van daaruit naar de titel getrokken, wat toch de fijnste volgorde is... Fijn weekend, Gerrina

Romy zei

Wat een prachtige foto - heel dierbaar! En je lay-out is ook prachtig mooi geworden! Door de vrij strakke lijnen springt je foto er echt uit!

MadeByMaly zei

Wat een bijzondere familie heb je. Ik hoop dat jullie nog heel lang van elkaar mogen genieten. Ik vind ook je layout prachtig.

Renate zei

Prachtig LO. Het ook wel heel bijzonder om 4 generaties in de familie te hebben.

-xies- Renate.

Maia zei

Prachtig deze layout Marlieke!
Daar zul je zeker even over nagedacht hebben maar dan heb je ook wat!
Heel speciaal 2 x 2 generaties, ik denk dat niet veel kinderen dit kunnen zeggen later hoewel...wel meer dan vroeger denk ik want we leven allemaal wat langer gelukkig.
Mooie foto en een mooie herinnering!
Je maand overzicht is ook super weer!
Fijne week
Lieve groet Maia

Miranda Mols zei

Niet alleen bijzonder, maar ook bijzonder mooi deze layout. Ik zie veel symmetrie terugkomen. Leuk gedaan. Zag je trouwens dat je kaart voor Lana in de Top 10 was beland? En de traktaties die werden van harte in ontvangst genomen door de kinderen. Ze kwamen Lana allemaal vertellen hoe leuk ze het gemaakt vonden. Van de ouders die ik ken.....geen woord. Ik was dit jaar natuurlijk weer de uitslover, hihi. Tja, wat wil je met een moeder met knutselberoep he!

Marco Luyken zei

Hoi Marlieke,
Zeer bijzondere en unieke foto van je familie. Het is natuurlijk niet niets om zo nog maar liefst 4 complete generaties bijelkaar te zien.
Leuk dat je daar op deze manier iets moois van hebt gemaakt!!

Groetjes, Marco