donderdag 14 november 2013

Kerstkaartje waar ik niet helemaal happy mee ben

Tja...soms probeer je eens wat en wordt het echt niet wat je ervan verwacht had. Dat is met onderstaand kaartje het geval. Ik heb lang nagedacht of ik hem wel of niet op mijn blog zou plaatsen, maar heb uiteindelijk besloten dat ook de creaties waar ik wat minder tevreden over ben, geplaatst mogen worden.


Het is een klein, vierkant kaartje geworden van 10,5 x 10,5 cm, bestaande uit twee lagen. Met framelits stanste ik uit de bovenste laag een kerstbal uit. Deze laag embosste ik met grote dots. Ik knoopte een stukje twine en stempelde een sentiment. Vervolgens stempelde ik op de onderste laag een kerstbal m.b.v. de stamp-a-ma-jig. De bovenste laag zette ik iets verhoogd vast, maar achteraf zag ik dat ik dat beter nog wat hoger had kunnen doen. Verder vind ik dat ik teveel bij elkaar aan de onderkant gepropt heb. Soms kan dat heel mooi zijn, maar in dit geval ben ik er niet helemaal happy mee.

Toch is het nog steeds donderdag = Yvonne's 52 Weeks of Christmas dag. Hebben jullie dit jaar ook wel eens een Kerstkaartje geplaatst waar je zelf eigenlijk niet zo blij mee was?


Iedere donderdag in 2013!!

12 opmerkingen:

Mieke zei

Haha ja ik heb dus ook zo'n kaart geplaatst vandaag, maar dat heb je al gezien ;-) Ik ben dus blij om deze blogpost van jou te lezen!
MAAR ik vind dit kaartje wel heel mooi geworden! Blijkbaar zijn we gewoon wat te streng voor ons zelf :-)

Henriët zei

Niks mis mee toch? Ik vind het een rustige, stijlvolle kaart.
Groetjes van Henriët

Misseke zei

Ja hoor ik plaats ook wel eens wat van hmmmm is dit hem wel? maar meestal krijg ik dan toch positieve reacties ;) en dat ga ik nu ook met jou doen Marlieke want ik vind er niets mis mee - heel leuk zelfs met die uitgesneden kerstbal en dan gestempeld op de onderlaag. Prachtige kerstkaart hoor!

Groetjes,
Misseke

Miranda Mols zei

Ik weet wat je kunt toevoegen. Nog een kerstbal. Schuin boven en een beetje achter de andere. Voor de rest vind ik hem echt wel leuk. Maar voor 1 kerstbal had de bal groter moeten zijn. Ik denk dat je daarom niet tevreden bent.

Scrapcreaties Mirande zei

O ja hoor, volgens mij maken we allemaal wel eens iets waar we niet helemaal tevreden over zijn. Maar ach niet altijd hoeft alles perfect te zijn toch? Ik denk dat het toevoegen van een kerstbal het geheel inderdaad meer af zou kunnen maken zoals mijn bijna naamgenoot ook al schreef. Ik wens je alvast een fijn weekend.
Groetjes Mirande

Diny zei

Ik vind dat je kaart heel erg meevalt hoor!
Soms denk je dat zelf wel eens.....moet ik hem wel plaatsen.
Ik had het laatst met een probeer kaartje....en de volgende dag heb ik hetzelfde kaartje gemaakt met wat toevoegingen.....toen zag je duidelijk verschil. maar als je de kaart zoals bij jou ziet zoals hij is...dan is er niks mis mee hoor.

Groetjes Diny

Renate zei

Niets mis mee, toch? Lekker eenvoudig. Helemaal leuk. Ik herken het wel hoor, volgens mij komt het bij iedereen wel eens voor. Knap dat je het wel op je blog plaatst. Dit soort kaartjes belanden bij mij meestal bij het oud papier.

-xies- Renate

Miriam Cooijmans zei

Toch niet heel verkeerd, maar inderdaad iets teveel aan de onderkant...

Gerrina zei

Nou toch heel wat beter als sommige andere kaartjes die ik langs zie komen! Of ligt dat gewoon aan mijn smaak...? Ik heb wel eens een kaartje geplaatst dat ik iets minder vond, maar dat hoort er gewoon bij...

Cynthia van der Wilk zei

Ik vind hem wel leuk hoor. En ja hoor, ik plaats ze gewoon.

Marianne zei

Hallo Marlieke,
Wat maak jij mooie strakke kaarten! Ik ga maar meteen volger worden van je, want zoals je misschien hebt gelezen op mijn blog, ben ik steeds meer fan van CAS kaarten en ik kan wel wat inspiratie gebruiken :-) Mijn griep heeft niet doorgezet gelukkig en die van jou? Ik denk dat ik het ergste heb gehad, dus kan ik weer lekker aan de knutsel.
xxx Marianne MW

Yvonne van Bruggen zei

Heb ik blijkbaar helemaal je kaartje gemist!! Sorry!! Jij bent van de CAS kaarten, dus dit misstaat helemaal niet hoor! Misschien een kleine tip, je kerstbal een kwartslag draaien, zodat hij aan het twine hangt.. De tekst staat dan op z'n kant, maar de bal hangt :-) Snap je hem nog??
Dankjewel weer voor het meedoen!! En je foto in je post hierboven is super!
groetjes, Yvonne