zondag 21 september 2014

Geboortekaart meisje

Onlangs maakte ik dit echte CAS kaartje voor de geboorte van een meisje.


Tegenwoordig gebruik ik meestal glad cardstock, maar voor deze kaart koos ik bewust weer eens voor linnen cardstock. Omdat de kaart echt CAS is, geeft linnen cardstock in dit geval net iets meer. Op de witte basiskaart plakte ik een vel dessinpapier. Uit uit stukje nieuw cardstock stanste ik met letterstansjes van MemoryBox het woord  'meisje'. De letters zitten er dus niet op gelijmd! Een gedeelte van een sentimentje uit de Nederlandse SU sentimenten-set maakt de zin compleet. Tot slot nog een strikje gestempeld.

Deze kaart maakt ik ook in een jongens uitvoering. Exact hetzelfde maar door de kleur en dessinpapier toch wel weer een heel andere uitstraling (vind ik zelf). De jongensuitvoering zal ik over enkele dagen hier plaatsen. 

9 opmerkingen:

Diny zei

Een prachtige CAS kaart!

Groetjes Diny

Romy zei

Wat een mooi, zacht kaartje! Een goed voorbeeld van hoe je met weinig materialen toch iets heel moois kunt maken.

Chantal zei

Wat een lief kaartje! Less is more gaat hier zeker op ;)
Groetjes,
Chantal

Mieke zei

Zo mooi!

Johanna zei

Een mooi CAS kaartje en voor meisjes... Wij zijn nu natuurlijk ook wel een beetje into de jongensdingen, maar roze blijft leuk!! Hier gaat alles goed, Koen doet het prima en een tweede is toch wel minder wennen dan een eerste. Hoe is het bij jullie? Inmiddels al weer een maand oud! Wat gaat de tijd toch snel!

Gerrina zei

Super CAS en super leuke kaart! Groetjes, Gerrina

Deepti zei

Fab CAS design :)

Miranda Mols zei

Die zijn bijzonder mooi. Ontzettend mooie layout.

Cynthia van der Wilk zei

Hele mooie kaartjes zijn het geworden.