maandag 8 september 2014

Layout 'Samen'

Vandaag ben ik er weer met een layout. Kaartjes maken gaat (meestal) sneller, maar het liefste maak ik toch echt layouts hoor. En binnenkort ga ik me ook wagen aan Project Life. Wie daar nog tips voor heeft...ik hoor ze graag.

Maar nu eerst de layout:


Het dessinpapier is van Echo Park. Alle randjes heb ik voorzichtig aangezet met een SU-marker. Op de achtergrond heb ik de stempel van Off the Grid van Stampin' Up m.b.v. de stamp-a-ma-jig drie keer afgedrukt. De layout is afgewerkt met transparante hartjes-knoopjes en enkele getekende halve cirkels.  

11 opmerkingen:

Diny zei

Wat ontzettend MOOI......het ziet er prachtig uit!

Groetjes Diny

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige layout Marlieke en een super mooie foto.
Gr Karin

Je@net zei

Wat een mooi lo, Marlieke, en ook een prachtige foto!

Romy zei

Wat een ontzettend leuke foto en een prachtige lay-out! Ik vind je papierlaagjes en mooie stempelwerk prachtig.

De hobby droom zei

Wat een mooie LO zeg :)

Lieve groetjes, Mandy

Sandra zei

Super!

Gerrina zei

Wat een prachtige opbouw in je LO! En mooi die randjes om de foto's! Blijft genieten om LO's bij jou te zien! Ik ben gestart met een jaarboek en gebruik daar wat dingen van PL in, maar maak gewoon zelf kaartjes van mooi DP of helemaal zelf gestempeld, net als dat ik wat embelli zelf stans of teken en knip en bewerk. Groetjes, Gerrina

Maia zei

Jij bent toch echt super in layouts erg mooi !
Dat stempelwerk met rood past weer super goed bij het papier!
Je handschrift is mooi en de hartjes knoopjes zo leuk als afwerking.
De foto is geweldig, goud waard met Jordi al op komst!
Fijne week
Lieve groet Maia

Klaske zei

Mooie LO Marlieke!! Vind je nog de tijd om te scrappen met 2 kleintjes???
Ik kom er gewoon niet aan toe met die kleine man (misschien komt het ook omdat ik 's zomers veel alleen thuis moet regelen omdat hubby dan amper thuis is). Die stempel is gaaf!!

Mariella zei

Mooi! Ik heb 1 jaar project life gedaan en wil het over een aantal jaar nog eens doen om te kijken wat dan anders is. Ik gebruik wel de kaartjes en insteekhoezen ook bij het scrappen maar ook grote layouts en scrap alles wat ik belangrijk vind. Soms dus een paar layouts van een vakantie en soms zo'n insteekpagina met verschillende foto's van verschillende onderwerpen. De 2 jongens hebben een eigen album en wij ook. De foto;s verdeel ik over de 3 albums alleen de hele mooie waar iedereen opstaat laat ik dubbel afdrukken. Zo maak ik dan wel in elk album lay outs van de vakantie maar toch steeds met andere foto's.

Astrid Zwaan zei

Wat mooi Marlieke, lekker clean and simple daar hou ik van!!!