zondag 1 februari 2015

Verpakking theezakje

Enkele weken geleden kwam er iemand bij me met de vraag of ik een idee had hoe je met materialen van Stampin' Up! een verpakking voor een theezakje kon maken. Maar natuurlijk!!
Ik nodigde de persoon bij mij thuis uit om keuze's te maken voor stempels en kleuren in haar bijzijn maakte ik de verpakking.

Bijna vergeten foto's te maken, maar gelukkig nog snel met mijn telefoon wat foto's gemaakt:

Dit was nou typisch een projectje waarbij de Stamp-a-ma-jig eigenlijk onmisbaar is. M.b.v. de stamp-a-ma-jig en de stempelset A Fitting Occasion was deze voorkant zo gemaakt. De stempelset bevat 6 teksten in een cirkel en 15 kleine afbeeldingen. Daarmee kun je dus eindeloos veel variaties maken en een heel persoonlijke stempel maken.

Aan de achterkant moest met grijs nog een tekst komen. Waar sentimentensets al niet handig voor zijn; alle benodigde letters haalde ik uit woorden van de set Endless Wishes en m.b.v. de Stamp-a-ma-jig plaatste ik de letters één voor één.

Met een beetje non-permanent tape heb ik de achterkant van het zakje gesloten.Zowel de persoon die met de vraag kwam als ik zelf, waren erg tevreden over het resultaat!

Dit bracht me ook op het idee om hier een workshop van te maken.

Dus: wil je eens een keer een collega, vriendin, zus verrassen met een theepakketje? Of geef je een high-tea cadeau en wil je dit op een originele manier doen? Kom dan ook een workshop doen en maak je eigen persoonlijke theezakjes-verpakkingen. Indien gewenst, kun je ook een bijpassende verpakking voor een cadeaubon maken. Geef vooraf wel even aan als je dit wilt!
Mail: stampinadventures@outlook.com

5 opmerkingen:

Romy zei

Wat een leuk idee! Ze zijn erg mooi geworden!

Diny zei

Wat een goed idee Marlieke....en je hebt het prachtig uitgevoerd en leuke kleurtjes gebruikt.

Groetjes en een fijne zondag,
Diny

Renate zei

Kei leuk gemaakt. Zo heb je dus eigenlijk je eigen designpapier gemaakt?

-xies- Renate.

Johanna zei

Leuk geworden! Lekker fris met dat groen!

Miranda Mols zei

Die is leuk verpakt!