dinsdag 7 februari 2017

Na de winter.... komt de lente (layout 3)

Plaatste ik eerder deze week nog een winterse layout, deze keer kan ik een wat meer zomerse layout laten zien. Nou ja...eigenlijk was het nog lente toen ik de foto op de layout maakte.

Ik heb me laten inspireren door de kleurenchallenge van CAS on Sunday challengeblog, maar (helaas) mag je daar alleen meedoen met kaarten. Niet erg; ik heb veel plezier gehad aan het maken van deze layout. De kleuren die je ziet, heten Night of Navy, Bermuday Bay en Pool Party.


Op deze layout zijn heel veel Stampin' Up! materialen gebruikt. Op onderstaande detailfoto zie je de volgende materialen:

- Onder de foto komt een stukje Designerpaper uit de serie Tasty Treats vandaan.
- Vervolgens zie je (links) een stukje Brights Designerspaper in de kleur Bermuda Bay met leuke dots erop. Daarboven zit een ProjectLife-kaartje uit de serie Good Vibes.
- Achter dit geheel zit een zakje dat vorig jaar in de catalogus stond, maar dit jaar helaas niet meer. Het is een beetje melkachtig en met mooie dots erop. In het zakje zit een stukje cardstock met een tabje eraan, gemaakt met de Filetabs Edgelits dies. Niet op onderstaande detailfoto te zien, maar wel op de foto hierboven, zijn de kleine sequins uit de Sprinkles Embellishments.
- Om dit alles knoopte ik een stukje Whisper White Baker's Twine.
- De kleine, witte pijltjes komen uit het Accessory Pack Good Vibes. Een geweldige set accessoires (heel veel!) die perfect aansluit bij de Project-Life kaartjes uit dezelfde serie.


Verder gebruikte ik ook de zeer populaire Stitched Shapes Framelits. Kijk eens op de foto hieronder hoe mooi ze zijn!


De zonnebrillen zitten in de geweldig leuke stempelset Day at the Beach waar ik hier en hier ook al creaties mee maakte. Ik gaf ze wat extra's met de Wink of Stella Glitterbrush.De titel maakte ik met de Brushwork Alphabet stempels. Alleen de K's zijn Thickers.
Ik schreef de journaling met de witte Uniball pen. Ik vroeg wat hulp aan mijn teammaatjes van Team Utopia. Zoals de trouwe lezers van mijn blog wel weten, heb ik nog al eens moeite met het bedenken van titels voor mijn layouts. gelukkig hadden mijn teammaatjes meer dan genoeg ideeën!

En hé..... is het jullie al opgevallen dat ik geen plakpareltjes gebruikt heb deze keer? ;-)
In plaats daarvan werkte ik de layout nu af met een ministukje washitape, ook uit het Accessory Pack Good Vibes, in de linker bovenhoek.

Mocht je ook eens met deze materialen aan de slag willen; bijna alle genoemde items zijn via mij verkrijgbaar. En tot en met eind maart, krijg je bij iedere €60 die je besteedt ook nog eens een GRATIS cadeau. Laat het me gerust weten als ik hierin iets voor je kan betekenen. Ik verzorg je bestelling graag voor je. Ook geef ik graag workshops in het maken van scrapbookpagina's. Je gaat dan aan de slag met je eigen foto's. 

Bedankt voor het lezen / bekijken van deze blogpost! Ik hoor graag wat je van deze layout vindt.

Op naar de volgende layout maar weer...?

5 opmerkingen:

Diny zei

Wat ontzettend MOOI gedaan Marlieke.....ik ben nu al benieuwd naar de volgende!
Groetjes Diny

Sarah zei

Heel tof gedaan.
Bedankt voor je vele lieve reacties en ja blogger doet soms raar en tof dat je dan speciaal komt kijken. Heb je trouwens mijn mail met adres ontvangen?
Anders mail ik je nog eens. Mijn yahoo is weer helemaal in orde!! ( Eindelijk ) xxx

Je@net zei

Wat een gave lo, Marlieke. Mooie kleuren en ook de titel is helemaal TOP!

Rosina zei

Heelleuk deze layout Marlieke...prachtige foto en je hebt die zoooooo mooi opgepimpt met schitterende materiaaltjes..

groetjes Rosina

Maia zei

Oooo wat zijn die twee koele kikkers al weer groot Marlieke!
Een schitterende lay out met deze mooie foto.
Ik vergeet ook altijd om Washi tape te gebruiken, heb er zoveel van en gebruik toch altijd weer hetzelfde.
Even nog naar je mooie hartjes kaart.
Groetjes Maia