maandag 27 februari 2017

Peek-a-boo kaart

Peek-a-boo kaarten zijn er in allerlei varianten. Even geleden las ik op het blog van Sarah een oproepje om haar zoon te verwennen met flink wat verjaardagskaartjes. Daar wilde ik wel gehoor aan geven en bedacht meteen dat een Peek-a-boo-kaart nu wel heel leuk zou zijn. Sarah had wat tips gegeven om eventueel in het kaartje te verwerken:
- groen / geel
- dieren / koala
- treinen
- 9 jaar

Ik denk dat het deels wel gelukt is om wat elementen erin te verwerken. Kijk zelf maar. Vergeet ook zeker niet om verderop in dit bericht even naar het korte filmpje (30 seconden) te kijken om het 'speciale effect' van de peek-a-boo-kaart goed te kunnen zien!


Voorkant


Binnenkant


Voor deze kaart heb ik papier gebruikt uit het blokje Serene Scenery. Het diertje (oké, het is geen koala, maar heeft er wel wat van weg, toch?) stempelde ik met de stempelset Foxy Friends. Ook nu heb ik, zoals vaker de laatste tijd, gebruik gemaakt van de Stitched Shapes Framelits. Ze zijn echt zo tof, ik kan ze je echt aanraden! En wat ben ik ook blij met de bundel van de stempelset Number of Years met bijpassende Large Numbers framelits. Daarmee kon ik nu mooi de leeftijd van de jarige op de kaart verwerken. De ballonnen die je ziet, zijn gemaakt met de nieuwe Balloon Pop-Up thinlits, uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Met het Brushwork Alphabet, stempelde ik de naam nog op de voorkant. 

En dan nu zoals beloofd nog het filmpje:
(ging niet helemaal gemakkelijk met 1 hand)Bedankt weer voor het kijken op mijn blog. Volg je me ook al op mijn facebookpagina?
En zoals je weet zijn alle gebruikte materialen via mij verkrijgbaar en op verzoek geef ik ook een workshop peek-a-boo-kaart maken.

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een super leuke en feestelijke kaart heb je voor de jarige gemaakt, Marlieke!

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Marieke...wat een gaaf modelletje is dit...

groetjes Rosina

Sarah zei

Het kaartje ging open met zijn zussen en broertje rondom hem en iedereen zei : ooh!! Ze vonden hem allemaal super leuk! Ik ook. Heel tof ideetje! Bedankt!
Dat model ga ik ook eens maken. Ik ga het is bestuderen of heb jij een werkbeschrijving?
groetjes

Marlieke zei

Fijn dat jullie t kaartje konden waarderen! Ik zal je vanavond een linkje doorsturen van het filmpje (in het engels) wat ik gebruikt heb.

Romy zei

Wauw, wat een ontzettend mooi kaartje zeg! Erg leuk effect zo en je hebt er veel mooie elementen in verwerkt.

Gerrina zei

Supermooie kaart! Groetjes, Gerrina