donderdag 31 mei 2018

NIEUWE CATALOGUS Bloghop Team Utopia

Ja! Daar zijn we weer met een nieuwe bloghop van Team Utopia. Deze keer staat de bloghop in het teken van de nieuwe catalogus. Hop je mee om te kijken wat voor moois er vanaf morgen allemaal verkrijgbaar is? Ons team heeft weer hard gewerkt om verschillende voorbeelden te laten zien. We vinden het altijd leuk als je een reactie achterlaat :-)

Ik heb gewerkt met de stempelset "Lined Alphabet" en de prachtige gedetailleerde "Springtime Impressions Thinlits". Ook het DSP wat je ziet is nieuw.

(Klik op de foto voor een vergroting)


Enkele detailfoto's:Over enkele dagen doe ik mee aan een andere bloghop. Die staat in het thema van de nieuwe InColors. Kom je dan weer kijken? 

PS: alle nieuwe InColors zie je ook al in de banner boven dit bericht :-)  

               


8 opmerkingen:

Marieke zei

Mooie layout! En grapefruit grove past inderdaad perfect.

Freubelparadijs zei

Dat koppie, heerlijk. En wat een mooie layout.

Susan Wevers zei

Volgens mij had je minstens net zoveel plezier bij het maken van deze layout als die leuke jongedame op de foto. Leuk!
Groetjes, Susan

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooie LO Marlieke, zo gaaf, die tekst. Ik hou wel van al die letterstempels, alleen de prijs van de dies bij deze werd ik niet zo vrolijk van, maar alleen de letters zijn heel bruikbaar. Groetjes, Ingrid.

Nicole Parmentier zei

Ik houd van dit soort strakke lettertjes! Perfect voor scrappen ook inderdaad. Niets zo veelzijdig als een letterstempelset! Je layout is prachtig en de foto zo leuk!!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een hele mooie LO Marlieke! Leuk gedaan met de letters als een soort van Scrabble! Ik ben zelf ook weer eens aan het scrappen gegaan, zo leuk om te doen.. Maar die vind je later pas op mijn blog...

Je@net zei

Leuke foto en wat een mooie lo heb je ermee gemaakt, Marlieke!

Rosina zei

een schitterend layout heb je gemaakt Marlieke zo leuk om met die niewe materiaaltjes aan het knutselen te gaan en zo te zien met een schitterend resultaat....TOP!!!

groetjes Rosina