zondag 3 juni 2018

Stampin' Up! NL Demo's Bloghop #2


Welkom bij de 2e bloghop van Nederlandse Stampin' Up! demonstratrices! In deze bloghop laten we allerlei creaties met de nieuwe InColors zien:


Ik heb 5 kaarten gemaakt. Elke kaart met een stukje DSP in een nieuwe InColor en met de Lovely Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder. De mooie teksten komen uit de geweldige, nieuwe set "Van alles wat" en zijn gestempeld met inkt in de nieuwe InColors. De set "Van alles wat" bevat maar liefst 32 Nederlandse tekststempels.


(vraag me niet waarom het cardstock van de ene kaart witter lijkt dan van de andere kaart; ik heb voor alle kaarten Whisper White gebruikt en alle kaarten zijn op hetzelfde moment met dezelfde instelling gefotografeerd)

Leuk dat je een bezoek bracht aan mijn blog! Alle gebruikte materialen zijn via mij te bestellen. Wil je ze eens uitproberen? Voel je dan welkom om eens een workshop bij mij te komen volgen. Je maakt dan gebruik van mijn materialen en gaat daarna met je eigen creaties naar huis. Tevens heb je dan de mogelijkheid om materialen bij mij te bestellen, maar dit is geen verplichting.

Onderaan dit bericht vind je een overzicht van de gebruikte materialen. Door op het plaatje te klikken, kun je ze rechtstreeks bestellen (alleen betaling via creditcard mogelijk). Je mag me ook mailen om een bestelling te plaatsen.

Wist je dat je me ook kunt volgen op Facebook en Instagram?
Facebook: StampinAdventures
Insta: stampin_adventures

Veel plezier in deze bloghop! En heb je nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Gisteren heeft een 1e groep demonstratrices ook al een bloghop gemaakt.Product List

11 opmerkingen:

Danielle Kassing - Stamp Along zei

Zo eenvoudig, maar juis daardoor zo mooi!

Rosalien Zwackhalen zei

Heel eenvoudig met een geweldig resultaat. ;) Super!

Anne-Marie zei

Ik vind je kaarten erg mooi. De kleuren komen ook supergoed uit zo.

StempelenmetTanja zei

Leuke simpele kaartjes. Hele mooie combi. Die kleurtjes staan nog op mijn lijstje

Unknown zei

Aangetoond: eenvoud siert! Maar des te moeilijker te bedenken.

Nancy Soetaert zei

toffe reeks, zelfde opzet, andere kleurtjes, gelijk een andere uitstraling. Mooi idee
Nancy

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een gave serie Marliek, heerlijk CAS ik hou er van. Jij hebt de nieuwe InColor al zie ik, ik moet er nog echt aan wennen, dus zal nog wel ff duren. groetjes, Ingrid.

Caroline zei

leuk hou je dat deed, ik moet echt toch eens gaan zitten met die folder, maar die dsp nee die vind ik niet zo leuk dit jaar, hoewel bij jou is het dan wel super uitgewerkt, groetjes Caroline

Klaartje zei

Superleuke kaartjes!

DB zei

Heel mooi en stijlvol.

Ingrid Heijnen zei

Leuk om zo alle kleuren te laten zien Marlieke!