vrijdag 4 oktober 2013

Happy Birthday kaartje

Wat leuk om al jullie verschillende meningen te lezen over mijn twee kerstkaartjes uit de post van gisteren. Iedereen had wel een andere voorkeur, haha.

Laatst bestelde ik de Gorgeous Grunge stempelset van Stampin' Up. Wat is dat een veelzijdige set zeg, daar ben ik dus ECHT blij mee! Heb hem ook gebruikt op onderstaand kaartje. Het idee voor dit kaartje ben ik eens op internet tegengekomen.


Ik heb op deze kaart nog heel veel meer SU gebruikt.
Eerst snee ik uit wit cardstock 4 rechthoeken. Dat deed ik ook uit grijs cardstock.  Van ieder rechthoekje rondde ik twee hoekjes af met een hoekpons. Op de witte rechthoekjes stempelde ik m.b.v. de stamp-a-ma-jig een gedeelte van een stempel uit de Gorgeous Grunge set. Ik plakte er een knoopje op met twine doorheen (beide van SU). Het sentiment komt uit de stempelset Itty Bitty Banners van SU en de bloemetjes zitten in de set Up Up Away van SU. Het sentiment en de bloemetjes drukte ik af met inkt uit de SU Marker Melon Mambo. 

En dan nog even dit: 26 oktober wordt Lana 8 jaar. Zij is de dochter van Miranda en zou heel graag heel veel zelfgemaakte kaartjes ontvangen. Ze houdt van honden, dus ik weet wat me te doen staat... Sturen jullie haar ook een kaartje?! Zie voor meer info: www.stampinutopia.blogspot.com 

9 opmerkingen:

Janny zei

Aparte maar erg mooie kaart. Groeten Janny

Henriët zei

Een leuke anders dan anders kaart, maar ik vind hem wel erg leuk. Door de toevoeging van de bloemetjes krijgt het iets speels.
Groetjes van Henriët

Gerrina zei

Wat een leuke strakke kaart! dat evenwicht tussen tekst en bloemetjes; zo speels èn mooi! Fijn weekend, Gerrina

Renate zei

Geweldig mooi kaartje! De bloem vind ik echt héél gaaf.

-xies- Renate.

Mieke zei

Wat mooi!!

Miranda Mols zei

Dit is eens iets anders dan anders. Echt leuk.

Lean de Ruiter zei

Mooi strak kaartje heb je gemaakt Marlieke.
groetjes,Lean

Magali Meiresonne zei

Mooie, eenvoudige kaart maar dat maakt het juist zo mooi!
Groetjes, Magali.

femmoltje zei

erg leuk!!!