donderdag 10 oktober 2013

Het is weer donderdag....

Ja hoor, we gaan gewoon nog even door met het maken en plaatsen van Kerstkaartjes. Dat is immers ook het doel van Yvonne's 52 weeks of Christmas, niet waar?

Vandaag een kaartje waarvan ik niet weet wat ik er nou van vind. Over het idee was ik vooraf wel tevreden. Eenmaal klaar was ik niet meer zo enthousiast, maar toen het kaartje een paar uur op de tafel had gestaan, begon ik hem toch wel weer leuk te vinden. Nadat ik de foto's gemaakt had, was mijn enthousiasme weer wat afgenomen. Kortom: ik weet het niet zo goed. Ben benieuwd naar jullie mening.


Doen jullie ook nog steeds mee met Yvonne's 52 weeks of Christmas? Of beginnen jullie pas net aan je Kerstkaarten? Of misschien nog wel helemaal niet? Als je wel mee wilt doen, kijk eens op haar blog.


Iedere donderdag in 2013!!

9 opmerkingen:

Lia zei

Een heel leuk kaartje, groetjes Lia

jolanda zei

leuke kaart

Renate zei

Er is niets mis met dit kaartje hoor. Ik herken je gevoel wel. Zelf maak ik geen kerstkaartjes, misschien een aantal voor een challenge.

-xies- Renate.

Gerrina zei

Ik vind ´m lekker anders en lekker CaS! Misschien dat je het gevoel hebt dat er nog meer op moet? Denk dat "ie" echt af is... Groetjes, Gerrina

Misseke zei

Ik zag je kaartje en ik dacht meteen oh wat een leuk ideetje, ga ik zeker ook proberen ;) - ideaal voor de wat vluggere kaartje en het geeft een heel leuk effect - ik vind het een prachtige kerstkaart Marlieke!

Groetjes,
Misseke

Henriët zei

Ik vind het idee van de kaart erg leuk. Ik denk zo vaak als ik iets heb uitgestanst dat ik ook iets moet met het stukje waar de vorm uit is gekomen.
Ik persoonlijk houd alleen niet van de plakletters die je gebruikt hebt. Als je hier iets anders voor in de plaats doet wordt hij misschien meer naar je zin??
Groetjes van Henriët

Marfien zei

Als je buiten je eigen stijl een keer iets anders maakt voelt dat vreemd. Ik zou hem ook zonder tekst doen. Maar hij is gewoon leuk en daar kun je zo een serie van maken. En van de uitgestanste bomen? Een kerstbomenbos!

Maia zei

Daar ben ik ook weer een keertje, ik heb veel gemist lees ik want je gaat als een speer met je kerstideetjes.
Mooi die glitter boom en krans een paar posten terug!
Deze vind ik ook leuk hoor, vooral door het papier komt de boom mooi uit.
Nu lekker herfstvakantie en goed freubelweer!
Genieter van.
Lieve groet Maia

Miriam Cooijmans zei

Ik vind hem oké, maar niet wauw... Dat is mijn eerste indruk :) wellicht zou een stempel in plaats van de stickertekst beter passen? Meer Stampin Up wellicht??