woensdag 16 oktober 2013

Kletsen en knutselen met Miranda

Maandag een supergezellige dag met Miranda gehad. Een tijd geleden hadden we afgesproken om hier eens een dagje samen te knutselen. En gezellig dat we het gehad hebben! Miranda had wat spulletjes meegenomen. Nu was ik al razend enthousiast over Stampin' Up, maar nu natuurlijk nog meer, haha. We hebben heel veel gekletst, maar zijn zeker ook nog aan knutselen toegekomen. We hadden onszelf een opdracht meegegeven: allebei een creatie met sterren maken.  Ik maakte maar weer een Kerstkaart:


Miranda maakte een totaal andere creatie met sterren. Ook zo benieuwd? Neem gauw een kijkje op haar blog. Donderdag ben ik terug met een nieuwe Kerstkaart. Enne...Miranda.... bedankt voor alles en de onwijs leuke dag! 

10 opmerkingen:

Miranda Mols zei

Hij is onwijs leuk jouw kerstkaart. Ook ik vond het een fantastische dag. Hopelijk tot snel!

Margriet zei

Zo te lezen was het een heel gezellig dagje. Dat kan ook haast niet anders met Miranda. Knap zeg dat jullie ook nog aan knutselen zijn toegekomen. Leuke kaartjes zijn het.

Groetjes,
Margriet

Marit zei

SUperleuk Marlieke! En dat klinkt als een heel gezellige dag!

Groetjes,
Marit

Johanna zei

Wat goed, nu al de kerstkaarten!! En een hele leuke :)

Angelique van der Linden zei

Wat heb je een leuke kaart gemaakt met de sterren van Stampin' Up!
Heerlijk zo een dagje samen aan de knutsel.
Liefs Angelique

Miriam Cooijmans zei

Wat fijn dat het zo gezellig was en wat een mooi kerstkaartje!

Renate zei

Lekker gekletseld. Hihihi. Je kaartje is super mooi geworden. Lekker eenvoudig.

-xies- Renate.

Gerrina zei

Ik had die van Miranda al gezien en het verschil met deze kaart is groot!! Beiden mooi! Heerlijk zo´n dagje kletsen en hobbiën, toch? Groetjes, Gerrina

Maia zei

Volgens mij was ik hier op je blog gebleven , nu even verder lezen dus....
Prachtig deze sterrenkaart, zo mooi van kleur en geweldig die tekst zo'n sierlijke letters! Leuk lijkt me dat inderdaad zo'n freubeldagje met iemand in de vakantie.
Ik ga even door naar je volgende post...

Mieke zei

Ik las net bij Miranda dat het zo gezellig was, zo leuk! En wat een pracht van een kerstkaart heb je gemaakt zeg, hij is schitterend! Mooie tekststempel ook.