dinsdag 2 december 2014

Stil - Maar bezig met van-alles-en-nog-wat DEEL 2

Dit bericht blijft bovenaan staan tot en met dinsdag 2 december.

Vandaag deel 2 van waar ik achter de schermen zoal mee bezig was de afgelopen tijd:

Misschien heb je het de afgelopen dagen al opgemerkt; kleine veranderingen op mijn blog. En de komende tijd zal mijn blog nog flink wat veranderingen ondergaan en dat is niet voor niets; sinds afgelopen donderdag 27 november ben ik namelijk Onafhankelijk Demonstratrice voor Stampin' Up!

Eigenlijk liep ik er al een jaar (of misschien al wel anderhalf jaar) mee rond om het te gaan doen. Maar steeds vond ik wel een ander excuus om het niet te doen. En dat terwijl ik toch vanaf dag 1 dat Stampin' Up! in Nederland is, zeer vaste klant en afnemer ben van hun materialen. Heerlijk vind ik het dat alle kleuren zo op elkaar afgestemd zijn; cardstock, dessinpapier, inkt, markers, brads etc. Je hebt nooit het probleem dat bepaalde tinten van een kleur net niet bij elkaar passen. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit en zijn ook nog eens gemakkelijk op een nette manier in je kast op te bergen:Ik werkte eigenlijk al bijna niet meer met ander materiaal dan Stampin' Up!. Daarbij vind ik het ook nog eens fantastisch om mijn hobby met anderen te delen, bijvoorbeeld in de vorm van workshops. De stap om ook demonstratrice te worden was dus eigenlijk wel heel logisch.

Toen er vorige week een geweldige instapactie verscheen, was de keuze dan ook snel gemaakt en heb ik de stap gemaakt om me aan te melden en een nieuw avontuur in te stappen. Mede daarom ook mijn nieuwe blognaam: Stampin Adventures. Ik weet niet waar me dit gaat brengen. Ik hoop dat dit avontuur lang mag duren. Hoe dan ook, als Onafhankelijk Demonstratrice profiteer ik in elk geval van 20% directe korting op mijn eigen aankopen! Alleen daarom is het al aantrekkelijk om demo te zijn, nietwaar?!

Loop je ook al langer rond met het idee om demo te worden? Ben je bereid om nu €96,75 te investeren maar een pakket ter waarde van €175 helemaal zelf samen te stellen en daarbij ook nog voor €60 aan extra startmateriaal te ontvangen? Meld je dan ook aan als demo via de button in mijn sidebar. Wil je eerst geheel vrijblijvend meer informatie, mail me dan op stampinadventures@outlook.com

Of wil je graag een keer uitleg over de verschillende materialen die Stampin Up te bieden heeft? De materialen eens uitproberen? Ook dan kun je contact met me opnemen en we prikken een datum voor een party! Een workshop voor het maken van kaarten, scrapbook-pagina, (kinder)traktatie, Project Life of ander project behoort ook zeker tot de mogelijkheden! In overleg is veel mogelijk. Ook in dit geval mail je me op stampinadventures@outlook.com

Materialen bestellen? Ook dat kan tegenwoordig via mij. Ik bestel graag voor je.

Morgen is hier op mijn blog mijn eerste inspiratie-creatie als Onafhankelijk Demonstratrice voor Stampin' Up! te bekijken. 

6 opmerkingen:

Romy zei

Hé wat leuk! Echt leuk nieuws dit! Heel veel succes als demonstratrice!

Je@net zei

Wat leuk, Marlieke. Heel veel succes gewenst!

Patricia Smit zei

Wat geweldig leuk voor je!!! En wat ben je geordend!!! Ik zal maar niet laten zien hoe de hobbykamer er bij mij nu uit ziet. Ik gebruik als excuus dat ik vorige maand verhuisd ben en alles nog een plekje moet zien te krijgen, ha, ha.

Miranda Mols zei

Welkom bij de club. Ik wens je heel veel SUcces.

Klaske zei

Gaaf dat je nu ook al SU-demo bent! Ik moest eerst niet zoveel van SU hebben, maar ben ook om sinds ik afgelopen juni een workshoppie heb gedaan met een vast scrapgroepje. de eerste stempels en inktdozen waren snel besteld. haha. Heb sinds vrijdag een PL-kit in huis... gekocht "op het beeldscherm" omdat nog niemand in mijn buurt hem had om in het echie te bekijken. Maar hij is zó mooi!

Veel succes!!

Marlieke zei

Het is dat we niet bepaald bij elkaar in de buurt wonen Klaske anders had je ze bij mij kunnen komen bekijken. Maar je hebt gelijk; ze zijn mooi!