donderdag 19 februari 2015

52 Weeks to Christmas - Week 8

Week 8 alweer van 52 Weeks to Christmas en het is me weer gelukt om mee te doen. Op Pinterest kreeg ik inspiratie voor deze kaart die ik maakte:


Alle materialen zijn van Stampin' Up. Niet alle gebruikte stempels zijn nog te krijgen. Maar de sunburst stralen (achter de kerstbal) uit de set Kinda Eclectic nog wel. Dit is zo'n mooie set!

De kaart heeft een hoog glimmergehalte. Het glimmercardstock is ook van Stampin' Up. En eerlijk is eerlijk; het is niet goedkoop, maar wel oh zo mooi. Nu ben ik altijd wel zuinig op mijn cardstock, maar op dit cardstock ben ik extra zuinig. Daarom heb ik uit het glimmer cardstock een rechthoek gesneden die nog prima verder te gebruiken is. Ik werk zo wel vaker, maar deze keer heb ik er voor jullie ook een foto van gemaakt; dan snap je wat ik bedoel:


De uitgesneden rechthoek zit in de bak voor hergebruik. 
Je ziet op deze foto ook meteen (klik eventueel voor een vergroting) hoe hoog het glimmergehalte van dit cardstock is.... :-)

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en aan iedereen die zo vaak een reactie achterlaat. Erg leuk!

Challenges:
- SU-per Challenges (de kleur strawberry slush zit ' verstopt'  in de hulstblaadjes en de drie balletjes bij de hulstblaadjes)


16 opmerkingen:

Gina zei

Hele mooie kaart Marlieke. Ik hou wel van die zilver-glitter! Groetjes, Gina

Anoniem zei

Ziet er leuk uit!!!
Leuk dat je meedoet met 52W...

Creatieve groetjes, Gaby DT 52WTC

Je@net zei

Wow...wat een pracht van een kaart, Marlieke!

Johanna zei

hihi...dat zuinige dat ken ik! Heel leuk deze kaart en dat glittercardstock is super! Knap dat je al 8 kerstkaarten hebt :) ga je er ook 50 versturen?

Diny zei

Prachtige kaart Marlieke....en wat het uitsnijden betreft....dat doe ik ook altijd...het weegt ook niet zo zwaar om op te sturen.

Groetjes Diny

Marijke zei

Heel mooi kaartje en die stempel( is het een stempel?) van de kerstbal vind ik ook prachtig. Ik hou wel van een glimkaart voor de kerst. Leuk dat je meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke.

Gerrina zei

Mooie kaart met aparte kleuren combi! Gaaf dat we samen in de top 3 staan bij CAS colours and sketches; die hadden opeens een hoog Nuenens-gehalte op hun blog!! Groetjes, Gerrina

Romy zei

Wat een schitterend kaartje! Ik vind de combinatie van oranje en zilver erg leuk! En de glitter is echt een leuk detail!

Louise zei

Wow, wat een schitterende kaart Marlieke, echt een plaatje!
Haha, ja dat doe ik ook heel vaak en zeker met dit papier wat je gebruikt hebt zou toch zonde zijn!

gr.LOuise

Yvonne zei

Heel mooi gemaakt hoor. Glitters geven toch altijd net iets feestelijks vind ik altijd.

Groetjes,
Yvonne.

Linda van Wely zei

Een hele mooie kaart geworden Marlieke! Dat zit straks met kerst helemaal goed! De glitters geven een extra effect aan je kaart! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges! Gr Linda, LizDesign

Stella zei

Wat een rpachtige kaart! Slim om het middenstuk te bewaren. Het is gewoon zonder om dat er achter te laten. Zo heb je nog wat over. Ook niet verkeerd toch :)

Stella zei

Prachtige kaart; sorry!

Krista Driessen zei

Je bent er lekker bijtijds bij met je kerstkaart ;-) Bedankt voor het meedoen met SU-per !

Yvonne van Bruggen zei

Een hele mooie kaart voor de Cards & Scrap Challenge! Dankjewel voor het meedoen!!
Groetjes, Yvonne

Yvonne is Stampin' & Scrapping
www.bruggetje.blogspot.nl

Ellen zei

Fantastische "sunburst" kaart Marlieke!
Leuk dat je meedoet bij Cards & Scrap.
Groetjes Ellen