woensdag 4 februari 2015

In the spotlight: " toverpapier " en GRATIS WASHITAPE

Het is weer woensdag en dus tijd voor de rubriek In the Spotlight, maar eerst welkom aan An! Leuk dat je mijn blog komt volgen! 

Vandaag In the Spotlight:

* Irresistibly Yours papier  *

Ik noem het ook wel toverpapier en het is zo leuk om mee te werken:
op het oog ziet het papier er wit uit. Maar als je goed kijkt, zitten er dessins op verwerkt. Je kunt het papier bewerken met inkt en dan licht het dessin op. Op deze manier kun je dus altijd je kleur papier helemaal afstemmen naar je eigen wens van dat moment. Aan de hand van twee kaartjes wil ik dat laten zien:


Op het kaartje hierboven gebruikte ik kraft- en wit cardstock in combinatie met de kleur Coastal Cabana (een van mijn favoriete kleuren van dit moment. En niet alleen van mij volgens mij; vorige maand mocht ik deze kleur voor meerdere klanten bestellen) op het Irresistibly Yours papier. Met de kleuren Soft Suede en Crumbcake stempelde ik de Lotus Blossom (gratis mee te bestellen bij een bestelling vanaf € 60). Ik werkte de kaart af met wat Jewels Basic Rhinestones. Hierboven een vrijwel identiek kaartje, maar nu gebruikte ik de kleur Calypso Coral op het Irresistibly Yours papier. En in plaats van de Lotus Blossom gebruikte ik nu mijn nog altijd populaire uilenpons.

De kaartjes hebben nog geen sentimentje; dat komt misschien nog wel als de bestemming bekend is.

Het pak Irresistibly Yours papier, met daarin 12 vellen van 30 x 30 cm (2 in elk dessin) kun je tot en met 31 maart GRATIS ontvangen bij een bestelling vanaf € 60! ! EXTRA !

Doe je in de maand februari een bestelling van € 60 of meer bij Stampin Adventures, dan ontvang je van mij een GRATIS rolletje WASHITAPE Sweet Dreams uit de voorjaarscatalogus (blz. 39). En natuurlijk mag je ook nog een GRATIS cadeau uit de SAB-folder uitzoeken, bijvoorbeeld dit Irresistibly Yours papier, een pakje Blendabilities, de Lotus Blossom stempel of nog 8 andere cadeau's.

Op maandag 9 februari doe ik een verzamelbestelling. Ik bestel ook graag voor jou! Geef je bestelling door per mail op stampinadventures @ outlook . com


5 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooie kaarten Marlieke
Gr Karin

An Smets zei

Leuke kaartjes, ziet er echt tover papier uit.

Groetjes
An

Romy zei

Supermooie kaartjes! Lekker vrolijk en toch sfeervol!

Diny zei

Wauw....prachtig Marlieke...leuke kleurtjes ook!

Groetjes Diny

Gerrina zei

Okay, ben er weer... nu overal kijken wat ik gemist heb. Deze kaarten zijn heel gaaf! Ik maak vaak zelf zo'n achtergrond met een grote achtergrondstempel en clear embossingpoeder... Blijft heerlijk zo met inkt aan de gang te gaan! Groetjes, Gerrina