zondag 8 februari 2015

Workshop Verjaardagskalender maken met Stampin' Up!

Maak je eigen, persoonlijke verjaardagskalender die je jaar na jaar met veel plezier zult gebruiken!
Op dinsdag 24 februari gaan we bij mij thuis in Nuenen zo'n verjaardagskalender maken met alleen maar Stampin'Up! producten.

Deze avond kost €22,50 (vooraf te voldoen) en is inclusief koffie of thee met iets lekkers, een Perpetual Birthday Calender Project Kit t.w.v. € 18,95 (zie voorjaarscatalogus blz. 17) en catalogi als je die nog niet hebt.  Ook zijn er enkele verschillende voorbeelden beschikbaar.  Stempels, inkt en lijm mag je van mij gebruiken.

Wil je de stempelset waarmee we gaan werken toch ook zelf hebben, dan bestaat er op de avond zelf de mogelijkheid om deze te bestellen. Wil je op de avond zelf al over je eigen stempelset beschikken, kijk dan even onderaan dit bericht; dan betaal je een andere prijs voor de workshop en stempelset samen.De hele maand februari loopt er een actie bij Stampin Adventures:
doe een bestelling van minimaal € 60 en ontvang een gratis rolletje washitape Sweet Dreams (voorjaarscatalogus blz. 39). Bestel jij tijdens de workshop avond voor minimaal € 45, dan ontvang jij dat rolletje ook gratis bij je bestelling!
En bestel je voor €60 euro of meer, dan kun je gebruik maken van de wereldwijde Sale-A-Bration actie en mag je ook nog een gratis cadeau uit de speciale SAB-folder uitzoeken!

Let op: er zijn 6 plaatsen beschikbaar en vol = vol.
Workshop gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen.

Aanmelden en betalen voor de workshop uiterlijk zondag 15 februari i.v.m. bestellen van materialen. Kun je op de avond zelf onverhoopt toch nog niet komen, kun je natuurlijk wel altijd je kit waar je recht op hebt bij mij thuis op komen halen (of op laten sturen tegen vergoeding van de verzendkosten).

Meer informatie en aanmelden: stampinadventures @ outlook . com (zonder spaties)

Let op:
Bestel je de stempelset al meteen bij je aanmelding mee, dan betaal je slechts € 48,00 voor de workshop (met alles wat daarbij inbegrepen zit) en de stempelset samen.  Dat is dus een korting van  €3,45 én je beschikt tijdens de avond al over je eigen stempels waarmee je direct aan de slag kunt. Natuurlijk ontvang je dan ook het gratis rolletje washitape wat je anders zou ontvangen!

Geen opmerkingen: