zaterdag 14 januari 2017

Team Utopia Teamdag

Inmiddels alweer een week geleden; de Utopia Teamdag. Samen met vele andere demo's van Team Utopia uit het hele land, had ik een geweldige dag. Georganiseerd door onze 'up' Miranda.

Het begon al meteen leuk met deze sleutelhanger die iedereen bij binnenkomst kreeg in de beginletter van de eigen naam. En nog leuk ingepakt ook.


Ook had Miranda gezorgd voor deze leuke potjes met winegums. In Utopia stijl (regenboog). En met een leuke label eraan, gemaakt met de nieuwe stempelset Custom Tee welke je in de nieuwe voorjaarscatalogus vindt. Op elk potje zat nog een stempeltje, wat weer gekoppeld was aan een prijs uit de Prize Patrol. Voor iedereen was er een Stampin' Up! prijs. 


Natuurlijk werd er ook gezorgd dat we geen honger en dorst hadden. Onder meer met deze speciale Utopia taart. En nee....de taart was niet over de datum.... haha.... ;-)


                                    

Na een lief openingswoordje van Miranda, gaf Yvonne ons een korte presentatie en 2 leuke technieken workshops. We leerden o.a. stempelen op een kaars. Ik had dat al eens eerder gedaan, maar was toen niet tevreden over het resultaat. Dankzij de tips van Yvonne weet ik nu wel welke materialen ik moet gebruiken en hoe ik te werk moet gaan. Wat denken jullie? Ook een workshopje van maken in 2017? Hier hebben we gewerkt met de stempelset Carousel Birthday, maar het kan natuurlijk met elke willekeurige set!


                                               

Ook leerde Yvonne ons nog een watercolor techniek met de Stampin' Write markers en een clearblock. Mijn eigen kaartje is nog niet klaar, dus ik heb even een foto van Yvonne geleend om je toch te laten zien hoe het er ongeveer uitziet:

                                                 

Na een prima verzorgde lunch, ging Marlous met ons aan de slag met een te gekke workshop, namelijk deze vuurtorenkaart, gemaakt met de prachtige set High Tide. En wel MET een werkend lichtje erin! Hoe gaaf?! Het was niet gemakkelijk, maar.....en dat zei ik aan mijn tafel al meteen, nu ik het eenmaal een keer gedaan heb en ervaren heb waarom je bepaalde dingen doet (je moet namelijk een stroomkringetje maken, niet echt mijn specialiteit, haha) kan ik het in de toekomst zeker wel. Natuurlijk me dank aan Marlous voor haar hulp en geduld! Door het bootje te bewegen, gaat het lampje aan of uit. Zie onderstaand filmpje. 


                                  Gaaf he?!

Ik wil Miranda via deze weg nogmaals hartelijk danken voor de te gekke dag! Yvonne en Marlous verdienen ook zeker een bedankje voor hun workshops! En verder alle collega demo's bedankt voor de gezelligheid. Ik vond het een heerlijke dag!

Dit was in vogelvlucht een impressie van de teamdag. 

Wil jij dit ook eens meemaken? En daarnaast natuurlijk profiteren van de voordelen van demo zijn? Klik dan rechts in de sidebar op de knop 'Word ook demonstratrice'. 

Wil je ook aan de slag met een van die leuke stempelsets die wij gebruikt hebben deze teamdag? Mail me je bestelling dan door via stampinadventures @ outlook . com (zonder spaties). Of gebruik de button rechts in de sidebar. Vergeet niet je bij iedere €60 aan producten, 1 gratis artikel uit de speciale brochure mag meebestellen!

3 opmerkingen:

Miranda Mols zei

Het was idd een gezellige dag! Graag gedaan. Af en toe is dat fijn zo heerlijk gezellig samen.

Rosina zei

Zo te lezen is die teamdag van Stampin Utopia ook bij jou fantastisch verlopen Marlieke....mooie foto's en filmpje ....

creatieve groetjes
Rosina

Sarah zei

Jij hebt weer heel wat bijgeleerd en vooral veel plezier gehad. Xx