donderdag 5 januari 2017

Winnaar Bloghop en ... Sale-a-Bration!

Wat een succes was de bloghop van Team Utopia!! Zelf heb ik nieuwe inspiratie opgedaan bij teammaatjes en onder mijn kaart zijn veel reacties achter gelaten. Dank je wel! Manuela Jacobs is de gelukkige winnaar van onderstaande stempelset. Gefeliciteerd!


Inmiddels is het grootste Stampin' Up! feest van het jaar weer losgebarsten! Gelijktijdig met het online gaan van de nieuwe spring-summer catalogus, is ook de Sale-a-Bration begonnen! Bij iedere €60 die je aan Stampin' Up! artikelen bestelt, mag je een GRATIS artikel uit de speciale brochure uitzoeken. Spaar jij ze ook allemaal bij elkaar? Dit kan tot en met 31 maart 2017.

Gisteren liet ik hier al onderstaande layout zien. Gemaakt met de leuke stempelset Day at the Beach die je kunt vinden in de nieuwe spring-summer catalogus. Ook de Sprinkles Embellishments (sequins in mooie voorjaarskleurtjes) die je op de layout terug ziet staan in diezelfde catalogus. Het dessinpapier Pop of Pink vind je in de dikke jaarcatalogus. Ook bestellingen uit die catalogus tellen gewoon mee voor je gratis producten bij iedere €60. En wat denk je van die lettertjes waarmee de titel gemaakt is? Dat kan met de veelzijdige stempelset Labeler Alphabet2 opmerkingen:

Rosina zei

Heel leuk dat Manuela die bloghop heeft gewonnen Marlieke..
succes met aanbiedingen van SU

groetjes Rosina

Margriet zei

Superleuke layout en mooie kleurencombi! Prachtige scrapmodellen heb je ook.

Groetjes,
Margriet