zaterdag 29 april 2017

Shakerkaart

Al een hele tijd ligt deze shakerkaart te wachten om in een blogberichtje geshowd te worden. Nu is dan eindelijk het moment. De kaart gaat in diverse varianten rond op Pinterest en ook Judith maakte er al eens zo een. Dit is mijn variant geworden:


Mijn basiskaart is een stuk Whisper White cardstock met daarop een stuk Glimmer Paper Gold. Met de Balloon Pop-Up Thinlits Dies stanste ik uit zwart cardstock een frame met ballonnen. In diezelfde set framelits zitten ook nog losse ballon stanzen. Deze haalde ik met Glimmer Paper Gold en Glimmer Paper Silver door de Big Shot. Het strikje onderaan is ook nog een stans die in de set zit. Met witte Craft inkt stempelde ik het sentiment in de banner. De stempel komt uit de set Balloon Adventures. Een set die jammer genoeg gaat verdwijnen als binnenkort de nieuwe catalogus verschijnt. Met Foam Adhesive Strips, windowsheet en Metallic Sequin Assortment Embellishments maakte ik een leuke shakerkaart van het geheel. Alle genoemde materialen zijn via mij te bestellen door me een mailtje te sturen OF door op de button 'Shop now' te klikken in de sidebar. 

Ook de binnenkant ben ik niet vergeten:


Ik heb nog zo'n soort kaart gemaakt. Niet in zwart-wit maar met kleur en een embossing achtergrond. Deze laat ik ook snel zien hier op mijn blog.

Voor nu: een fijn weekend verder nog!

3 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw...echt een super gaaf kaartje geworden, Marlieke!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele leuke feestelijke kaart Marlieke. Gave ballonnen.
Lieve groetjes Miranda

Sarah zei

Heel tof gemaakt! Op en top feestelijk!