zaterdag 1 april 2017

Z-fold-kaart

Op de valreep kan ik nog meedoen met de challenge bij Addicted to CAS met onderstaand kaartje dat ik vandaag maakte met de stempelset High Tide van Stampin' Up! Alle stempels die je ziet (zee, strand, vogels, helmgras, vuurtoren, sentiment) komen uit deze set!Het is een Z-fold-card, geïnspireerd door Julia Quinn die al eens een soortgelijke kaart maakte.
Superleuk om te doen en niet moeilijk.

Dichtgevouwen heeft de kaart een normale afmeting en ziet-ie er zo uit:


Omdat het photopolymer stempels zijn, maakte ik gebruik van de Stampin' Pierce mat. Dat zorgt net voor een betere drukverdeling waardoor je stempels mooier afgedrukt worden.
De basiskaart is van cardstock in de kleur Night of Navy. Ik stempelde op cardstock Whisper White en lijmde dit op de basiskaart. De kleuren inkt die ik gebruikt heb: Crumb Cake, Night of Navy, Bermuda Bay, Watermelon Wonder, Mossy Meadow (retired).

Alle gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Mail me of klik op de 'Shop now button'  rechts in de sidebar.

Nog een foto van bovenaf:


En ik maakte ook nog een foto met flits. Je ziet dat de kleuren dan toch weer net anders overkomen. Wie heeft DE tip om 's avonds te fotograferen? Normaal gesproken probeer ik altijd bij daglicht mijn foto's te maken. Maar nu was ik dus erg last-minute met mijn bijdrage voor een challenge en was het noodzakelijk om de foto's in de avond te maken...


Challenge:
Addicted to CAS
CASual Friday's

6 opmerkingen:

Margot zei

Supermooie kaart!

Barb Ghig zei

This is such a fabulous card, Marieke! Your Z-Fold design is amazing, and I love how you have showcased all the lovely elements in this stamp set! Thanks so much for playing along with us at Addicted to CAS!

Je@net zei

Wauw...wat een mooie kaart is dit geworden, Marlieke!

Diny zei

Wow....wat een super gaaf kaartje Marlieke!
Ook je babykaartje hieronder is heel erg leuk!
Groetjes En een fijn weekend,
Diny

Romy zei

Jeetje, wat een schitterende strandkaart is dit! Prachtig ontwerp en er zijn zoveel mooie details in strandsfeer op te zien.

Alma Heijenk zei

wow wat is dit een mooie kart geworden.