donderdag 14 september 2017

Mini Pizza Box als gelddoosje

Afgelopen weekend hadden we ook nog een kraamborrel (in het bericht hiervoor, KLIK, ging het over een kinderverjaardag waar we ook voor uitgenodigd waren). Aangezien dit het 3e kindje was van de ouders, hadden zij als wens om een bijdrage te mogen ontvangen voor een bakfiets. Daar deden wij natuurlijk graag aan mee. Maar geld geven in een envelop, dat is saai. Dus ging ik aan de slag om iets leuks te maken, in de stijl van het geboortekaartje wat we ontvingen.


Ik heb gebruik gemaakt van een Mini Pizza Box. Deze kun je vinden op pagina 44 in de najaarscatalogus. Een ideaal doosje wat je zelf in elkaar vouwt, zonder dat er lijm aan te pas komt. Wij hebben er dus geld in gestopt, maar wist je dat de binnenkant van de box van speciaal materiaal gemaakt is, waardoor de box ook food-proof is? Als je er bijvoorbeeld koekjes of winegums in doet, trekt het vet daarvan niet in je creatie.

Het Ruched Ribbon (lintje) en papier zijn retired.

En ja...ik weet natuurlijk heel goed dat namen met een hoofdletter geschreven (of in dit geval: gestempeld moeten worden). Maar net als in mijn vorige berichtje, vond ik ook nu weer een hoofdletter niet mooi. Dus gebruikte ik gewoon een kleine letter. Moet kunnen toch?

Is het je opgevallen dat ik sinds afgelopen weekend niet meer alle gebruikte materialen vernoem in mijn tekst? Voortaan sluit ik elk blogbericht af met een productlijst van producten die ik gebruikt heb. Dat is veel overzichtelijker en bovendien kun je, als je op de afbeeldingen klikt, de betreffende materialen rechtstreeks bestellen. 

Hier ook nog een foto van het geboortekaartje wat wij ontvingen en het door mij gemaakte gelddoosje samen:Dit was zo leuk om te doen!! Ik ga dit zeker nog vaker doen.
Heb jij de Mini Pizza Boxes ook al eens uitgeprobeerd?

Product List

4 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Wat leuk helemaal in dezelfde stijl! Zeker een leuk kadootje!

Rosina zei

Heel lief dit doosje Marlieke...en ook het bijpassende kaartje is TOP!!!

groetjes Rosina

Miranda Mols zei

Wat leuk dit doosje! Past inderdaad erg goed bij het kaartje. Leuk gedaan.

Diny zei

Wow.....prachtig Marlieke!
Ook je vorig (snel) kaartje is leuk!
Groetjes Diny