woensdag 29 april 2009

Geluk zit in kleine dingen

Ik was al volop aan deze lay-out bezig, maar op een gegeven moment liep ik toch even helemaal vast. Ik kreeg hem maar niet naar mijn zin. Met wat hulp van Marianne heb ik hem nu toch af en ik moet zeggen: ik ben nu wel tevreden over het resultaat. Bedankt voor je hulp, Marianne!

4 opmerkingen:

Lean zei

Heerlijk in je luie stoel.Soms zit je wel eens vast in je project,even een andere kijk er op en ja dat word het.Hij is mooi geworden,zo met al die extra kaders.En dat in het keukenhof.
Groetjes lean.

Romy zei

Hij is inderdaad heel erg leuk geworden! Ik heb ook weleens dat ik even niet meer weet wat ik met een layout aan moet, maar met een beetje hulp van buiten wordt het vaak toch nog naar je zin:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

De titel klopt helemaal. De locatie van de stoel is een echt kodac-moment (dat stond vroeger in de Efteling bij bepaalde spots). De lay-out is lekker vrolijk en speels!

Mijn opa en oma woonde vroeger vlakbij de Keukenhof. Vanaf hun huis zag ik vroeger (de jaren zeventig alweer) de files naar de Keukenhof staan.

MadeByMaly zei

Oh hij is super geworden...ik ben blij dat ik wat ideetjes aan kon dragen :-) Soms helpt het als iemand anders er even naar kijkt als je vast zit.