zaterdag 1 juni 2013

Mijn 7e project op de naaimachine: een boekomslag

Eigenlijk snapte ik vooraf niet zoveel van dit recept. Dat ligt niet aan het recept hoor, maar aan mijn gebrek aan inzicht. Eerst op het blog van zo geknipt - sew along wat tips gevraagd hoe mijn patroon met afwijkende maat te tekenen. Dankzij de tips van Eva Maria en Jos, was me dat gelukt. Uiteindelijk toch ook maar gewoon begonnen en proberen te doen wat er staat en kijk.....het is gewoon in één keer gelukt. Oké, er zitten (wederom) wat schoonheidsfoutjes in, maar die neem ik voor lief.Ik zie nu alleen wel dat doordat ik niet nauwkeurig genoeg gewerkt heb, het elastiek dreigt te gaan knappen aan de onderkant net voorbij waar het vastgenaaid zit. We zullen zien hoelang het duurt.....

De knoop komt uit mijn scrap-collectie en is van Stampin'Up.

8 opmerkingen:

Sientje zei

Ik moet eerlijk zeggen dat je voor iemand die net begint het super doet op de naaimachine. Je bent gewoon een natuurtalent.

KarinsArtScrap zei

prachtig gemaakt Marlieke.

groetjes karin

Jos zei

Leuk dat we je hebben kunnen helpen! En verder is het inderdaad gewoon doen wat er in het boek staat (zij hebben al het denkwerk voor ons al gedaan). Ik schrok er zelf ook van hoe snel alles in elkaar zat, voor ik het wist was het patroon af.

Als het elastiek toch knapt, heb je een goed excuus om nog een kaft te maken, haha!

Je@net zei

Leuk idee, mooi geworden, Marlieke!

Marianne Louise zei

Leuk idee en stofje.
groetjes
Marianne

Miranda Mols zei

Zooooo knap!

Anoniem zei

Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm absolutely enjoying your blog and look forward to new updates.


My web site :: Orlando chiropractor

Miriam Cooijmans zei

Wauw, echt mega gaaf!!! Wel jammer dat al mijn boeken een ander formaat hebben, kun je ze niet zo vaak hergebruiken... wel super cool :)