maandag 18 november 2013

Foto-momentje

Tijd om te scrappen heb ik al weken niet meer gehad. Druk druk duk, zowel thuis als op mijn werk. Toch wil ik vandaag wel weer eens een berichtje plaatsen op mijn blog. En dat doe ik door jullie een foto te laten zien waar ik stiekem toch wel heel trots op ben.

Wat velen van jullie niet weten, is dat ik naast scrappen nog een andere grote hobby heb, namelijk fotografie. Oké, ik ben echt geen geweldige fotograaf hoor, maar ik vind het wel heel leuk om ermee bezig te zijn en oefening baart kunst.

Manlief heeft echter totaal geen feeling voor fotografie. Meestal ben ik dan ook degene die foto's maakt. Maar soms wil ik ook wel eens op de foto en zeker met onze dochter. Voordat manlief met zijn goede bedoelingen de camera in handen krijgt, probeer ik de camera correct in te stellen. En terwijl hij erop losknipt, geef ik nog instructies; inzoomen, uitzoomen, dichterbij komen staan, voeten erop, alleen hoofd erop etc. etc. Oei…wat erg ben ik he.

Maar…op 17 oktober leverde bovenstaand verhaal dus een foto op waar ik toch wel trots op ben:


Deze foto zien jullie binnenkort vast nog wel een keer voorbij komen hier op mijn blog, maar dan gescrapt! 12 opmerkingen:

Romy zei

Oh, deze is wel heel leuk zeg! Echt een lieve foto!
En dit komt me heel bekend voor. Ik zou ook het liefste zelf foto's maken als ik op de foto sta. Dan weet ik zeker dat het precies zo gebeurt zoals ik in mijn hoofd heb ;)

Janny's Cards Creations zei

Prachtige sfeervolle foto. Leuke dochter. Groetjes Janny

Gerrina zei

Dit is een pracht plaatje! Enne, ik ben ook blij als ´t mijn man goed lukt... ;) Groetjes, Gerrina

KarinsArtScrap zei

daar mag je trots op zijn het is een hele mooie foto Marlieke.

gr karin

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Marlieke,
Wat een herkenbaar verhaal. Ik heb ook al weken nergens tijd voor. En ook het verhaal van de foto's maken klinkt mij bekend in de oren. En ja dan ben je heel erg blij als jezelf eens een keer heel erg mooi met je dochter gefotografeerd word. Hele leuke foto hoor. Ik ben benieuwd hoe je dit gaat scrappen, dat kan alleen maar nog mooier worden. Succes ermee.
Groetjes Mirande

Diny zei

Wat lief.........mooie foto!

Groetjes Diny

MadeByMaly zei

Wat een prachtige foto Marlieke. Ik herken je verhaal zo goed. Gelukkig kunnen we nu na elke foto even terugkijken op het schermpje en zo nieuwe aanwijzingen geven. Dat is toch eel een handige uitvinding.

Marianne zei

Wat een prachtige foto van moeder EN dochter.
Toch een pluim voor de maker :-))
xxx Marianne

Mieke zei

Ohwwww wat mooi!

Sandra zei

Superfoto!

Renate zei

Ja hoor, het is ook echt een plaatje. Ben erg nieuwsgierig wat je gaat maken van dit mooie moment.

-xies- Renate.

chantal zei

Een pracht van een foto, wat is je dochter al groot zeg
Liefs chantal