woensdag 21 januari 2015

In the Spotlight: Curvy Keepsake Box Thinlits Dies + veel inspiratie!

Het is weer woensdag en dus tijd voor de rubriek In the Spotlight, met vandaag:


* Curvy Keepsake Box Thinlits Dies  *Deze stans, al afkomstig uit de najaarscatalogus van 2014 maar wegens succes verlengd in de lentecatalogus van 2015, is zo leuk! Je maakt er in een handomdraai een leuke geschenkverpakking mee. Echt; het is niet moeilijk en kost weinig tijd. De Curvy Keepsake Box Thinlits kost €39,95, maar je hebt er gegarandeerd veel plezier van. Uit 1 A4-tje kun je precies twee van deze leuke doosjes halen. En je kunt eindeloos blijven variëren, kijk maar:

- Gebruik wit cardstock als basis en bestempel het geheel. Ik maakte zo deze doosjes (naar een idee van Elvira): (Gebruikte stempels en bijbehorende framelits: Four Feathers, voorjaarscatalogus 2015, blz. 49)
En nog een groene variant met pareltjes:- Gebruik vellum (catalogus, blz. 193) voor de basis. Zo kun je er leuk zo'n 'waxine'-led-lampje inzetten:- Gebruik vellum voor de basis en haal dit met een leuke embossingfolder door een stansmachine:(NB: Wist je dat je vellum ook perfect van kleur kunt voorzien met de Stampin' Write Markers, catalogus blz. 179 t/m 183 en blz. 211, of Blendabilities, catalogus blz. 212 en gratis te verdienen tot en met eind maart ?!   En vellum bewerken met zilverkleurig embossingpoeder geeft ook een heel mooi effect!)

- Gebruik een gezellig dessinpapiertje. (Gebruikt dessinpapier: Birthday Bash, voorjaarscatalogus 2015 blz. 12). Makkelijk voor als je geen zin of tijd hebt om te stempelen. Op deze manier kost deze creatie echt maar 10 minuten van je tijd.- Maak er met een (cirkel)pons een venstertje in en plak er window-sheet tegenaan. Op deze manier heeft je box een doorkijkje. Je kunt natuurlijk ook meerdere doorkijkjes maken. Doe vervolgens bijvoorbeeld wat verpakte chocolaatjes in het doosje:En wist je dat de leuke uiltjes, die je maakt met de uilenpons, catalogus blz. 223, precies op de box passen? Zo werk je je creatie nog eens leuk af! 
- Gebruik alleen window-sheet (catalogus blz. 192) en een leuk lintje. Je hebt zo een volledig transparante box. Doe er bijvoorbeeld jelly-beans in:- Maak er leuke diertjes of andere figuren van, zoals deze voorbeelden die ik van Pinterest haalde:


- Gebruik twee verschillende kleuren cardstock.

- Gebruik ook eens glittercardstock, voor een extra feestelijk effect. 

- etc.

- etc.

Let op: je moet wel in het bezit zijn van een stansmachine (bijvoorbeeld Big Shot, catalogus blz. 224) om deze stans te kunnen gebruiken.

Heb ik je kunnen inspireren en wil jij deze leuke Thinlits of andere producten ook hebben? Stuur me dan een mailtje op stampinadventures @ outlook . com
Ook voor meer informatie of het boeken van een workshop met dit product mag je dit emailadres gebruiken.

Wil je graag een catalogus ontvangen, stuur me dan ook een mailtje.

Bedankt voor het bekijken en lezen van deze lange (!) blogpost.

1 opmerking:

Johanna zei

Wat een leuke variaties heb je allemaal gemaakt! De doosjes met veertjes en die van vellum vind ik erg leuk! Je bent er maar druk mee :D