donderdag 1 januari 2015

Kerst-labels

2015 is van start gegaan! De beste wensen voor iedereen!

En bij 52 Weeks to Christmas wordt vanaf vandaag ook weer iedere donderdag omgetoverd tot Kerstkaartendag en ik wil graag meedoen.

Vandaag heb ik enkele Kerst-Labels om te laten zien, waarbij ik gebruik heb gemaakt van oudere en nieuwere Stampin' Up! producten.De basislabel heb ik gemaakt met de Scalloped Tag Topper Punch. Nog altijd één van mijn meest favoriete Stampin'Up! producten. Met een stempel uit de Gorgeous Grunge set stempelde ik de achtergond en de kerstbal is een stempel uit Ornament Keepsakes. Met de bijpassende Holiday Ornaments Framelits (tot 5 januari extra voordelig! Geen €27,95 maar €16,79 !) waren de ballen zo uitgestanst. Het sentimentje komt uit de set Endless Wishes (nog maar te krijgen tot en met 5 januari en daarna niet meer). Het prachtige organzalint heet Striped Organdy Ribbon in de kleur Old Olive. Enkele strass-steentjes maken het geheel weer af.Bovenstaande label is vrijwel op dezelfde manier en met dezelfde materialen gemaakt, alleen heb ik me nu meer beperkt tot het gebruik van 1 kleur. De tekst maakte ik met zilverkleurig embossingpoeder en de onderste hoekjes rondde ik af met een hoekpons. Het blauwe Lint - Striped Organdy Ribbon Marina Mist - is tot en met 5 januari nog extra voordelig; € 4,79 i.p.v. €11,95).


Ik wens jullie allemaal een fijn begin van het nieuwe jaar. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Reacties vind ik altijd fijn om te lezen.

12 opmerkingen:

Romy zei

Ten eerste de beste wensen voor het nieuwe jaar :)
Wat een prachtige kaartjes om het jaar mee te beginnen! Ik vind dat 3D effect erg leuk!

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke labels heb je gemaakt Marlieke. Leuke spulletjes heb je gebruikt van SU. Nog de beste wensen voor een mooi nieuw jaar, en leuk dat je mee doet bij 52 weeks to Christmas.......groetjes, Ingrid.

Josje zei

De beste wensen en wat een leuke labels heb je gemaakt

Johanna zei

Gelukkig nieuwjaar!! Wow jij bent moedig, gelijk al op de eerste dag van het jaar beginnen met kerstkaartjes! Wel hele mooie overigens :) Hou vol, elke donderdag!

KarinsArtScrap zei

gave tags
Gr Karin

Monique zei

Supergave tags! Leuk dat je meedoet bij 52 weeks to Christmas.
Groetjes en natuurlijk de allerbeste wensen voor 2015.
Monique
www.crealoetje.blogspot.nl

Stella zei

Leuk leuk leuk die tags! Ik hou van blauw en dit knalrose vind ik ook helemaal geweldig! Mooie start van 2015; ik wens je heel veel goeds voor 2015!
Groetjes,
Stella

Maia zei

Heel erg leuk deze tags!
Knap dat je weer mee doet elke week voor kerst!
Geniet van een gezellig, gelukkig, gezond en creatief 2015!
Een nieuw jaar, voor jullie in een nieuw dorp, nieuw huis, nieuwe uitdaging stamping up....dat het weer een goed jaar zal worden!
Lieve groet Maia

Karin zei

Kerstlabels heb ik nog nooit gemaakt, maar die van jou zien er wel leuk uit! Rustig, niet te druk, dat vind ik het mooist! De beste wensen voor een fantastisch nieuw jaar!
Groetjes, Karin

Nelleke zei

De beste wensen voor ene mooi en creatief 2015. Mooie labels heb je gemaakt en fijn dat je meedoet met het nieuwe blog 52 weeks to. Groetjes, Nelleke

Sandra zei

Gelukkig nieuwjaar! Wat een leuke labels. Superleuk.ik ben benieuwd wat voor moois je nog meer gaat maken dit jaar!

Gerrina zei

Ze zijn leuk! Mooi dat je weer meedoet; ik start pas na de zomervakantie (denk ik) ik heb nu alweer 5 kaarten liggen... Groetjes, Gerrina