zaterdag 9 mei 2015

Inspiratieronde #2 Utopia Challenges

Wisten jullie dat het bij Utopia Challenges tegenwoordig heel gemakkelijk is om een leuk prijsje te winnen? Kijk op het Utopia Challengeblog en laat je inspireren door enkele voorbeelden gemaakt door demonstratrices uit het Utopia-demoteam. Lees op hun eigen blog hoe de creatie gemaakt is. En wil je ook een keer zo'n mooie creatie maken en / of materialen bestellen? Kies de demonstratrice van jouw voorkeur uit de lijst die ook op het Utopia-Challengeblog te vinden is. En het belangrijkste van alles: laat een reactie achter onder het bericht van de inspiratieronde. Een reactie achterlaten is het enige wat je hoeft te doen. Leuk he?! En als je je hebt laten inspireren door een van de voorbeelden en zelf ook iets gemaakt hebt, lezen we dat natuurlijk ook graag terug.

Bij de inspiratieronde die vandaag online is gegaan, hebben alle demo's fanatiek dessinpapier van Stampin' Up! gebruikt. De mogelijkheden zijn zo eindeloos.

Ik maakte gebruik van het dessinpapier Stacked with Love en maakte daarmee een scrapbook-layout en een kaart. Vandaag laat ik jullie de layout zien:


Zoals je ziet laat het papier zich heel gemakkelijk combineren met zwart-wit foto's.
Het papier is verkrijgbaar in een blokje. Het is dubbelzijdig papier en er zitten nog meer dessins in het blokje dan je op deze layout ziet. Het papier is nog tot 2 juni te krijgen. 

Ik maakte ook nog een kaart met papier uit dezelfde serie. Die laat ik maandag hier op mijn blog zien. Neem vooral ook een kijkje op het Utopia Challengeblog en laat ook daar een reactie achter om in aanmerking te komen voor een leuk prijsje. 

Fijn weekend!

4 opmerkingen:

Romy zei

Wat heb je deze lieve foto mooi gescrapt! Ik vind het vooral erg mooi hoe je die vierkantjes hebt verwerkt.

Johanna zei

Wat een schattige layout en wat een lieve foto! Echt genieten he zo'n tweetal!

Sandra zei

Oh die foto! *smelt*

Gerrina zei

Wat gaaf hoe je de lijnen hier laat werken; vind 'm erg mooi! Fijne zondag, Gerrina