woensdag 24 juni 2015

In the spotlight: Nieuwe Hostess Stempelset

Bij het uitkomen van de nieuwe catalogus begin deze maand, zijn natuurlijk ook weer nieuwe hostess-sets uitgekomen. Vandaag wil ik één (en stiekem zijn het er 2) van die sets In the Spotlight zetten, namelijk:

Happy Birthday, Everyone

oftewel:

Er is er één jarig, hoera, hoera!

Want...deze set is zowel in het Engels als in het Nederlands verkrijgbaar, is dat niet geweldig?! En ik kan je zeggen; ze zijn echt leuk! Ik mocht er al eens mee werken, en je hebt mijn creaties de afgelopen weken hier al voorbij zien komen. Kijk je (nogmaals) mee wat ik er zoal gemaakt heb?


Ik heb nu steeds dezelfde stempel gebruikt, maar de set heeft nog veel meer hele mooie teksten:

 


Wat moet je doen om ook in het bezit van deze set te komen?
Regel een clubje enthousiaste deelnemers en ben gastvrouw tijdens een party / workshop. De inhoud en het niveau daarvan kunnen we samen afstemmen. Bijna alles is mogelijk; kaarten, scrapbook layouts, ProjectLife, geschenkverpakkingen, etc., etc.  Creatief zijn is echt geen must, enthousiast zijn wel. We maken er vooral een gezellig dagdeel van en aan het einde van de party / workshop gaat iedereen met een of meerdere leuke eindresultaten naar huis! Bestellen de deelnemers (inclusief jij zelf) tijdens of meteen na de workshop voor minimaal €200, dan kun jij als gastvrouw de stempelset voor maar €10,00 mee bestellen. Je kiest zelf of je de Engelse of Nederlandse variant wilt hebben. Je snapt...hoe meer deelnemers, hoe groter de kans dat je deze set mee kunt bestellen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie: stampinadventures@outlook.com

3 opmerkingen:

Gina zei

Hele leuke kaartenset, Marlieke! Groetjes, Gina

Diny zei

Wow...wat een prachtige serie Marlieke....ik vind ze allemaal even mooi!
Groetjes Diny

Maia zei

Kom ik ook even een keer kijken, zie ik meteen een groot aantal mooie feklicitatie kaarten...prachtig gemaakt steeds weer een tikkie anders.
De kaart als bedankje voor het bruidspaar in je vorige post is ook heel stijlvol!
Succes met de workshops en de laatste weken van het schooljaar.
Groetjes Maia