woensdag 17 juni 2015

Leuke blogpost vandaag met Dotted Lace Trim In the Spotlight

Stampin' Up! bestellen: 17 juni (vandaag dus!)

Workshop Kaart maken met Scalloped Sluiting: 23 juni

Workshop Project Life: in overleg

Dotted Lace Trim, dat is de naam van het werkelijk schitterende nieuwe lint dat Stampin' Up bij het uitkomen van de nieuwe catalogus op de markt heeft gebracht. Het is verkrijgbaar in de 5 nieuwe kleuren.

Echt, ik ben geen persoon voor lint en kant, maar dit... dit is echt zo mooi! En het werkt zo fijn. Ik heb er al dankbaar gebruik van gemaakt:


De label hierboven maakte ik als voorbeeld Make & Take voor klanten die op de lanceringsparty van de nieuwe catalogus kwamen.  

En dan nu...
Weet je nog dat ik vorige week een kaart liet zien met de stempelset Build a Birthday en dat ik toen zei dat er nog een leuk detail op verwerkt zat? Daar komt-ie dan...:

De golfjes die aan 1 zijde van het lint zitten, matchen precies met de taartschaal-stempel van Build a Birthday! Om je te laten zien wat ik bedoel; heb ik er een voorbeeld mee gemaakt:

Dit is de stempelset Build a Birthday:Dit is een foto van het lint:En dit is er mogelijk als je de stempel en het lint combineert:


Klik vooral even op de foto hierboven voor een vergroting en kijk hoe het lint precies op de taartschaal past. Het effect is reuze, geloof me! Zoveel mooier dan alleen een stempelafdruk!

Vandaag doe ik nog een nieuwe bestelling de deur uit. Wil jij dit lint of een ander product ook mee bestellen? Mail me en je kunt er binnenkort ook mee aan de slag!

2 opmerkingen:

Sandra zei

Mooi! Leuke kaarten heb je gemaakt.

Gerrina zei

Dat ziet er idd wel leuk uit als je het lint zo combineert! Mooie kaarten! Groetjes, Gerrina