zondag 22 januari 2017

Birthday Bright Project Kit (3)

Tja...ik was nog niet uitgespeeld met de spulletjes uit de Birthday Bright Project Kit. (kijk ook hier voor deel 1 of hier voor deel 2). Je kunt er ook cadeaulabeltjes mee maken. Dat deed ik, maar.... ik plakte ze op een Project Life kaartje. Zo kan ik ze gebruiken in mijn PL Album. Ze zijn nog niet helemaal af, dat doe ik als ik weet op welke pagina ik de kaartjes ga gebruiken. Dan kan ik ze nog iets aanpassen naar de stijl van die pagina.



Op het onderste cadeautje stempelde ik de tekst 'jarig' met behulp van het Labeler Alphabet

Ik maakte ook nog wat kleine bedankt-tags. Deze zijn inmiddels met de bestellingen mee gegaan die klanten bij mij deden. Door het glinsterende materiaal, was het wat lastig een mooie foto te maken.


                     

                         

Met de kit kun je NOG MEER kaartjes maken! Ik heb ze nog niet gemaakt. Voorlopig ga ik eerst weer verder met wat andere projecten, al kan ik eigenlijk geen genoeg krijgen van deze kit. Ga jij ze maken? Of kom je ze maken tijdens een workshop?

6 opmerkingen:

Rosina zei

Hele leuke kaartje Marlieke...en ook die kleine tagjes zijn heel schattig...altijd leuk om zo een cadeautje op te fleuren...

groetjes en een fijne zondag
Rosina

Je@net zei

Leuke kaarten en labeltjes, Marlieke. Ziet er allemaal erg feestelijk uit!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Lekker bezig. Leuk hoor!!

Mieke zei

Ze zien er stuk voor stuk erg leuk uit!

Marjolijn van Elsberg zei

Leuke kaartjes en labels, ik vind vooral de schudkaartjes erg leuk met de kaarsen!

Diny zei

Prachtige kaartjes en labels Marlieke!
Groetjes Diny