vrijdag 20 mei 2022

Stampin' Hop! - Mei 2022: NIEUWE JAARCATALOGUS

 


Het is alweer de 3e vrijdag in mei en dat betekent dat we er vandaag weer zijn met een nieuwe bloghop. Omdat begin deze maand de nieuwe jaarcatalogus van Stampin' Up! verschenen is, willen we jullie vandaag graag inspireren met nieuwe kleuren en producten.

Zelf ben ik helemaal weg van de 5 nieuwe kleuren en ik heb ze dan ook allemaal tegelijk gebruikt op mijn kaart. In dit geval in de vorm van DSP en 2 kleuren inkt (Sweet Sorbet & Orchid Oasis), maar uiteraard zijn er ook cardstock, markers, blends en embellishments verkrijgbaar in deze kleuren!Een ander product wat ik nu al veel gebruikt heb en verwacht nog heel veel vaker te gaan gebruiken, zijn de nieuwe Stylish Shapes snijmallen. Prachtige snijmallen in diverse vormen met een subtiel stikrandje.

Ook heb ik op deze kaart de stempelset Biggest Wish gebruikt. Deze set is niet nieuw en stond ook al in de vorige catalogus. Maar...hij is dus mee naar de nieuwe gids en nog steeds verkrijgbaar. 

Hop gerust ook langs bij de andere enthousiaste dames van deze bloghop en laat gerust een reactie achter. Dat vinden we leuk ;-)

1. Ingrid Nellen - InkyCards.nl
2. Marlieke - Stampin' Adventures
3. Karin's Papercraft - Karin de Laat
4. Leonie Fran├žois - www.prulleke.nl
5. Stampintime met Relinde
6. Marieke Bart - De Stempelcoach
7. Ingrid Heijnen - www.korucreativitijd.nl

Powered by... Mister Linky's Magical Widgets.

5 opmerkingen:

Karin's Papercraft zei

Erg leuk, met de strookjes en de tekst zo in het midden.

Ingrid Nellen zei

Wat een vrolijk kaartje! Je zou het kaartje eventueel ook zonder de stansen kunnen namaken als je geen stans- en embossmachine hebt.

Relinde Scheepers zei

Wat een mooie frisse kaart

Anoniem zei

Leuk zeg. Het nieuwe in color dsp heeft echt mooie patronen.

Marieke Bart zei

Wat een leuk idee!