zaterdag 2 januari 2010

PSV Kampioen

De foto op deze layout is gemaakt in 2003. Klik weer op de foto's voor een vergroting. Werkwijze en materialen: - Als basis is een vel zwart cardstock gebruikt. - Daarop een iets kleiner vel wit cardstock - En daarop weer een nog kleiner vel rood dessinpapier. - De foto is gemat op dezelfde laagjes als de grote basisvellen. - Een stuk dessinpapier van Doodlebug Design bewerkt met Fiskars Threading Water Pons en in het midden vast gelijmd. - De letters zijn van Creative Imaginations - De layout is afgewerkt met voetbal-brads in de hoeken en stickles aan de randen.

7 opmerkingen:

chantal zei

prachtige LO. papier is goed gekozen.
grtz Chantal

Lean zei

Dat was volgens mij een van de sneakies en de ander zag ik bij de DARE.Deze vind ik heel mooi en de perfecte Eindhovense kleuren.
gr,Lean.

Lischa zei

Hartstikke leuk geworden deze layout

tevens wil ik je ook nog even de aller beste wensen doen voor het jaar 2010

groetjes jolanda

Romy zei

Dat ziet er vrolijk uit. Prachtig lootje en helemaal in de PSV-kleuren! Hihi, ik heb niet veel verstand van voetbal, maar de kleuren van PSV weet ik dan weer wel:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wauw, gaaf gedaan! Je ziet dat het over voetballen gaat, maar dan met een vrouwelijk tintje. En wat een mooie foto, je lijkt wel Miss PSV!!!!!

Lean zei

heb je goed gezien Marlieke.
gr,lean.

Sandra's Scrapsels zei

Leuke lay-out hoor!! Maar het zijn gelukkig ook AJAX-kleuren hahaha (wink).

De beste wensen voor 2010!

Groetjes, Sandra