zondag 7 februari 2010

- De basis is een vierkante aquakleurige kaart. - Uit 3 soorten DoodlebugDesign-papier heb ik stroken gesneden van 3,6x12cm. De randjes daarvan zijn bewerkt met een paars inktblokje. - Uit Nestabilities Labels One heb ik een paars en een aquakleurig accoladevierkant gestanst, beide dezelfde maat. Het aquakleurige figuur heb ook geëmbossed, waardoor er een randje ontstond. Het geëmboste randje heb ik er vervolgens weer afgeknipt, zodat er een goede mogelijkheid kwam om de twee figuren te matten. Het aquakleurige figuur is aan de randjes bewerkt met paarse inkt en later ook met stickles Icicle. - Uit aquakleurig cardstock twee strookjes geponst met de Martha Stewart Scallop Dots pons en ook daarvan de randjes voorzien van paarse inkt en Icicle stickles. - De stempel is een clear-stamp die ingeleurd is met de Copic Markers (E37, E57,E51, BG15, BV00 en V17). Na het kleuren is het stempeltje uitgeknipt. - Tot slot nog wat paarse dots met stickles als afwerking.

6 opmerkingen:

chantal zei

mooie kaart. Het papier past perfect bij elkaar.
liefs Chantal

Lean zei

Heel mooi kaartje geworden leuk de bling bling randjes,mooi ingekleurd ook.
gr,lean.

Romy zei

Dat is een vrolijk kaartje! En wat heb je dat prachtig ingekleurd.

Milnie zei

heeeeeel schattig kaartje is dit! vind de kleurtjes echt prachtig bij elkaar staan en je hebt het afdrukje erg mooi ingekleurd!

liefs

Lischa zei

Mooi gedaan en heel leuk stempeltje en mooi papier

hoe vind je de copics werken?

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een lieve kaart! En zo zie je maar weer,je hoeft niet altijd heel veel kleuren stiften te hebben om er iets moois van te maken.