maandag 15 februari 2010

Rjukan

Eindelijk heb ik weer eens een layout gemaakt voor ons Scandinavië-album! Deze layout doet tevens mee aan een wedstrijd bij Annette's Creafarm waar je een creatie moest maken in de kleuren zwart-wit-roze-grijs. (klik op de foto voor een vergroting) Werkwijze en materialen: - De basis is een vel zwart cardstock - Daarop zit aan de linkerkant een half vel dessinpapier Pirate Princess van Rusty Pickle. - De foto is op donkerroze cardstock gelijmd en m.b.v. een ontbijtbordje rond geknipt - Op Doodlebug Design papier nogmaals het ontbijtbordje omgetrokken, uitgeknipt en vervolgens met een passer een binnencirkel getekend. Dit ook weer uitgeknipt zodat een cirkelrand ontstaat. Deze cirkelrand is over de foto gelijmd, waarbij mijn hand over de rand heen valt (insnijden). De randen rond de cirkel zijn omlijnd en aan de rechterkant zijn twee extra lijnen aangebracht. - In het verlengde van het vel Rusty Pickle papier met een witte opaquepen 'steekjes' aangebracht. - De titel is gemaakt met alfabethstickers van de Zeeman (voor een prikkie heb ik daar ooit heel wat sets in heel wat kleurtjes gekocht!) - De journaling is geschreven met een grijze Stabilo fineliner. - Tot slot 3 roze crushed velvet brads rechtsboven en een vlinder linksonder ter afwerking.

8 opmerkingen:

Marley zei

Mooie lay out Marlieke, mooi papier en leuk die foto in het rondje!! xx Marley

Lean zei

super mooie lo geworden gave foto ook....niet in het album maar in een lijst doen.
gr,Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een stijlvolle lay-out. Je heb de journaling zeer origineel aangepakt, dat maakt de kijkers zeer nieuwsgierig, hahaha. En wat een mooie foto van jullie tweetjes! Lieve groetjes, Odetta

Romy zei

Prachtige layout! En heel mooi vormgegeven: ik vind de cirkel goed gekozen.

Ilonka zei

wat een supermooie lo en wat een mooie kleuren.

groetjes Ilonka

MadeByMaly zei

Ik vind het weer een prachtige lay-out en zo blijven we lekker lang genieten van ons favoriete vakantieland nietwaar :-)

scraplouise zei

Hoi Marlieke,

Leuk dat je even bij mij bent komen kijken en bedankt voor je complimenten, gelijk nartuurlijk bij jou een kijkje komen nemen, prachtige LO's heb je gemaakt en je kaarten zien er ook prachtig uit. Ik heb me aangemeld als je Volger.

gr,louise

nora zei

Leuke LO heb je gemaakt .Groetjes Nora