woensdag 17 februari 2010

kaartje Proficiat

Bij de Challenge Blog van Dutch card Lovers zag ik deze week een leuke sketch (nr 33) staan waar ik mee aan de slag gegaan ben. Het was niet gemakkelijk (al ziet het er misschien wel zo uit)! Eenmaal bezig, bleek mijn donkerpaarse cardstock op en voor de letters wilde ik persé hetzelfde paars gebruiken als in de basis. Dus ik naar de hobbywinkel en wat denk je: gesloten wegens carnaval! Dat was de enige winkel in de stad die gesloten was! Vandaag opnieuw naar de winkel, maar toen bleek het paperpad waar het donkerpaarse cardstock uitkwam, uit het assortiment te zijn. Uiteindelijk heb ik de letters met een Copic Marker (V17) in de juiste kleur proberen te krijgen en ik denk dat het aardig gelukt is. Toen was het een hele uitdaging om de kaart goed op de foto te krijgen (paars is al moeilijk te fotograferen en helemaal in de avond). In werkelijkheid is het paars iets lichter van kleur en het dessinpapier juist wat flitsender, maar deze foto komt het meest in de buurt: (klik voor een vergroting op de foto) Materialen en Werkwijze: - Een dubbel gevouwen vel donkerpaars cardstock boven en onder bewerken met de Scallop Dot pons van Martha Stewart. - Een vierkant uit een stuk dessinpapier snijden en uit hetzelfde papier ook een reepje met de Martha Stewart pons. - Uit geel cardstock negen rondjes ponsen - met de Cuttlebug de juiste letters uit het CuttleKids-alfabet snijden en deze in de gele rondjes lijmen

11 opmerkingen:

Lean zei

het is wat he winkels dicht met carnaval .Ben je mooi klaar mee als scrapper hihii.
Je kaartje ziet er weer mooi uit de pons randen zijn ook super gaaf.
gr,Lean.

Lischa zei

Nou Marieke wat gedoe hihi
maar is toch nog goed gekomen zie ik.
Is je goed gelukt.

Leuk kaartje

Groetjes jolanda

Marley zei

haha oohhh wat een gedoe!! gelukkig is het toch nog goedgekomen en een mooi eindresultaat geworden!! xMarley

Romy zei

Hihi, dat kun je als scrapper natuurlijk niet hebben... Je kaartje is wel heel mooi geworden! Gave uitwerking van de sketch.

chantal zei

Je kaart is ondanks de tegenwerkingen( winkel gesloten, kaartstock op...) zeer mooi geworden. Goed idee die letters apart erop.
De geponste randen komen mooi uit.

Anja (scrappie) zei

Heel erg leuk en wat frusterend he als je lekker bezig bent en dat soort dingen zitten tegen kan daar heel erg depri van worden.

miriam zei

Ondanks alles toch een mooie kaart geworden .Die randjes zijn leuk
Bedankt voor het meedoen met DCl

yvon/stampidoe zei

heel leuk gedaan, bedankt voor het meedoen met Dcl

Ellen zei

Goed gelukt hoor, ondanks alle "tegenslag"...

Groetjes Ellen

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Goed gelukt met de letters en wat een stijlvolle kaart! Groetjes, Odetta

rosalien zei

Heel herkenbaar hoor, papier op en niet meer te krijgen. Maar het is toch nog goed gekomen. Hij is leuk. Bedankt voor het meedoen.;)

Groetjes Rosalien