zondag 3 mei 2015

Ik ben er weer...

Het was even een behoorlijke tijd stil hier. Het was gewoon op alle fronten even erg druk. Maar...ik heb niet helemaal stil gezeten, zeker in mijn hoofd niet! En ik ga jullie vanaf nu gewoon weer wat creaties laten zien. Ook mijn vaste woensdag-item 'Product in the spotlight'  komt weer terug. En ik heb een aantal workshops voorbereid. Data en informatie zullen snel volgen.

Vorige week was mijn vader jarig. Femke en Jordi hadden natuurlijk iets gemaakt voor opa. Femke kwam zelf met het idee dat ze een hartje voor opa uit wilde knippen en wilde versieren. Dus ik tekende het hart voor haar en ze heeft het helemaal zelf uitgeknipt! Knap werk voor een meisje van bijna 3,5 toch? Ze schreef ook zelf haar naam erbij.Met Jordi maakte ik van stempelafdrukjes van zijn voetjes dit canvasje met een vlinder erop.Toen Femke een baby was, kreeg opa van haar ook zo'n klein canvasje, maar dan met een creatie met haar handjes.  Ze hangen nu samen bij opa thuis aan de muur te pronken.


3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie creaties, Marlieke, en wat zal opa daar blij mee geweest zijn!

Romy zei

Wat zijn ze leuk allebei! Een echt opacadeautje :)

Johanna zei

Goed dat je weer terug bent :) ik begrijp het helemaal hoor, soms ligt de prio even ergens anders. De kinderen zijn in ieder geval heerlijk creatief geweest, leuk die vlindervoetjes!!!