dinsdag 5 mei 2015

Nog wat kindercreaties en een aankondigingsbord voor een bruidspaar

Zondagavond liet ik hier zien wat Femke en Jordi maakten voor de verjaardag van opa (zie vorige blogpost). Ze mochten nog een keer creatief aan de slag, want vorige week trouwde mijn broer'tje'.  Ik liet Femke en Jordi allebei een ronde canvas maken waarop ik een hartjes template met non-permanent lijm had gemaakt. Femke koos ervoor om met verf en een kwast aan de slag te gaan:


Nadat Femke zich uitgeleefd had met de verf, verwijderde ik de hart-template en schreef er een tekst in.

Met Jordi stempelde ik zijn voetjes gedeeltelijk over het template en dat gaf dit resultaat:

Femke mocht bruidsmeisje zijn en het was de wens van het bruidspaar dat Femke met een bord in haar hand voor hen uit de trouwzaal in zou lopen. Het bruidspaar had mij gevraagd dat bord te maken en daarvoor de kleuren wit en paars te gebruiken. Dit is het geworden:


Ik maakte dankbaar gebruik van wat materialen uit mijn Stampin' Up! collectie; de Petite Petals Punch, Stampin' Dimensionals en Basic Jewels Rhinestones. 

Morgen ben ik terug met een product in the spotlight en daarna weer met mijn gewone kaartjes, layouts en overige producten. Fijne dag!4 opmerkingen:

Je@net zei

Femke en Jordi zijn er maar druk mee geweest. Ziet er allemaal super leuk uit. Ook het bord is erg geslaagd!

Henriët zei

Super creatief bezig geweest! Ziet er leuk uit.
Groetjes van Henriët

Johanna zei

Gefeliciteerd met je broertje (Koen toch?!). Leuke creatieve knutsel met de kids, ga ik weer onthouden. Hier ook altijd van die "projectjes" voor opa's/oma's/oppas. Hopelijk kom je zelf ook nog lekker aan iets creatiefs toe. Fijne avond!

Gerrina zei

Wat een mooie dingen hebben de kinderen gemaakt! En een mooi bord! Hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad... Groetjes, Gerrina